Tuesday, July 21, 2009

Custom Editing Sample

Tajuk dipinjam daripada http://charmsixecho.wordpress.com
Sila jangan marah ok :p

Aku sebenarnya nak sangattttt apdet.. tapi agak ketandusan idea gitu.. oleh sebab yg demikian aku rasa ada baik kiranya aku tolong promote bisnes kawan2.. tak gitu en echam??? (sambil bling bling mintak simpati kot2 bleh kasi hege murah time wedding aku nanti :p)

Insyaallah bolehhhh latu..kehkehkeh

ok la untuk pengetahuan uols rakan2 blogger sekalian.. di sini ada la beberapa gambar sample untuk custom album pengantin.. kalo korang rasa berminat bleh calling calling tuan tanah tersebut ok..

Boleh decide hege dan boleh mintak apa saja yg korang berkenan nak suh dia wat.. maksud aku korang nak jenis yg korang suka untuk pakej custom album nie la kan.. bukan mintak yg macam-macam ok! :p







ok dah tengok bleh la contact tuan punya blog eh.. papehal boleh jugak refer kat cni

sekian time kaseh :p

2 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

chantek & menarik cara dia edit album kawin.....

shiemz said...

cantek menarik.. tapi meng'edit' hanya Allah yg tahu... hehhe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site