Monday, July 13, 2009

Kursus @ Putrajaya

Alhamdulillah Allah berikan aku kekuatan.. setiap apa yang berlaku ada hikmah nye kan.. korang jangan riso2 eh.. aku ok aje.. :p

so pagi tadi aku bangun seawal pagi.. kalo ikutkan bangun tido tu kira awal daripada biasa laa.. biasa aku bangun kui 6.25 am tapi pagi nie aku kena bangun 6.15 am.. huhuu rugi 10 minit awal tuuu

First time aku drive daripada shah alam ke putrajaya.. main agak2 jer tanya housemate aku jalan mane yang senang.. depa cakap naik tol seafield trus amek highway johor klia.. pastu exit putrajaya.. sampai sana pandai2 la ko cari jalan ke tempat kursus ko tu..huuuu seb baik aku pandai baca signbord :p kalo idak mau sosat mana tah... tapi aku rasa aku dah mula pandai baca signbord sekarang nih.. tak macam dulu asyik mengharapkan orang sebelah aja.. hahaha satu peningkatan dan kemajuan untuk diri aku :p

tapi korang tengok la masa masuk jer exit ke putrajya nie.. hambek ko keta berderet-deret..huhu tak suka tui aku sempit2 nie.. ngeriiii

blakang aku apatah lagi berbaris.. camnie la keadaan org putrajaya hari2 kuar bekerja kan.. sian depa.. aku kat shah alam jem jugak tapi idak ler cam gini.. mybe dorang dah biase kan.. aku tak bape biase ngn jalan putrajaya g..hii boleh ar cakap jem teruk camtu padahal tak da pape pon bagi dorang :p

sompat lagi acik pose maut untuk uols.. pada sesape yg rindu aku hari nie.. hehe aku tau sape rindu.. haaa musti budak2 opis aku kan :p

So far aku berjaya mencari parking... yeahhhhh lega tau tapi aku park sebatu jauh dpd bangunan tempat kursus aku tu.. masuk2 aje aku cari parking pelawat.. nampak2 aje trus masuk parking padahal melambak g parking kat hujugn2 bangunan tempat kursus aku tu.. tapi disebabkan takut yg di kejar tak dapat.. aku parking punya la jauh... asalkan aku dapat parking ok.. hihi berjalan laaa kaki.. letih jugak laa

erm besok sehari lagi aku di putrajaya.. kursus ok tapi skit bosan laa.. tak de geng ok.. buhsannnn tapi tak pe sok sehari je lagi.. tak sabar nak abes kursus.. tak nak bangun kui 6.15 am lagi.. awal sangattttt

k la doakan aku rajin belaja k :)

5 comments:

Eita said...

OOOO KAKAKKU KU KURSUS EH..
JAGA DIRI BAIK2 EH..

neezareef said...

bowinknye klu penat drive jejauh..pstu jammed...skali nk cr parking pn jauh jugak..dugaan

slmt berkursus

ninie said...

wah sian dia gi kursus kena drive sendiri ye... anyway, slmt berkursus...

~zuraiwan~ said...

jammed giler...tensen2

CuTeMiUt78 said...

alahai g kursus ya.. sian dia.. takpe.. selamat berkursu ya

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site