Thursday, July 9, 2009

Pulang bersama-sama

N3 pengabesan la kot... cukup seminggu aku di kg sampai masa aku untuk berangkat pulang.. sayuuuuu piluuuu sedihhhh.. haha gelak pulak

Sebenarnya apa yg aku rasa adalah TAK MAU BALIK SINI.. padahal dalam tempoh seminggu aku bercuti tu sengal giler.. hari2 dok pk nak buat apa.. buat apa.. maklum saja la rutin aku bangun tido kemas umah.. sapu sampah bagai... cuci baju.. masak.. pi kedai beli ikan.. hal-hal rumahtangga camtu laa

Sampai masa nak balikk mak aku macam besa wat rilexsss jer... mak aku mmg jenis camtu dia tak penah tunjuk rasa hati dia.. tabik springg untuk mak aku tak penah nak sedey2 kat depan aku.. walhal anaknya nak balik jauh nak tinggalkan dia..huhu tetiba sedey


tengok tu mak aku rilex jer aku yg melebih-lebih :p

Aku balik kali nie tak keseorangan laa... sebab budak2 nie nak tumpang aku.. budak opis aku jugak dorang g jalan kat Langkawi so balik tu dorang nak tumpang aku.. adala teman aku nak borak untuk ilangkan ngantuk masa drive tu

Aku janji ngan budak2 nie kui 12 tengah hari.. nampaknya aku yg terlambat so depa jenuh menunggu aku kat stesen minyak area kg aku nun.. nasib korang laaa.. hihi


za (baju putih) dan ratna (baju merah) kat belakang tu member ratna.. sape nama tah lupa lak.. ampunnnnn

Kitorg gerak dpd kg aku lebih kurang jam 1 petang.. masuk highway masing2 berlumba nak bercerita.. mentang2 la depa pi langkawi nun macam2 la cite dorang.. huh jeles jelessss.. tak pe pasni turn aku pulak pi sana :p

Singgah kat tapah berenti rehat.. makan kat hentian rehat tapah tu.. ramainya orang kat situ sampai kena tunggu turn nak amek meja..huhh tak sukaaa

Sompat laa merasa makan mee rebus.. boleh tahan jugak laa..


Za makan nasik ayam..


ratna makan mee kari.. see diet la tu.. ikut aku :p


Perjalanan kami berjalan lancar.. alhamdulillah aku tak rase ngantuk dan bosan memandu jauh sebab ada budak berdua nie.. thanxs ya uolsss

kalo pi langkawi lagi boleh la tumpang lagi..lalalala

4 comments:

cikyah.blogspot said...

sedihnyeeee...hukhukhuk

[yAN!e][pUTraJAya] said...

meee rebussssssssss


sedap nyeeeeeeeeee

Eita said...

wahhh sonoknyaaa kakakku balik kampung eh... :)

yanizan said...

asal ko tumpangkn diorng tu..suh je jalan kaki ... huh!!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site