Wednesday, July 22, 2009

Kiriman emel seorang teman... kalo korang bosan bleh la try :p

TRY NI.. BEST JUGAK!! TP KENA JUJUR...BACA EMAIL NI DR ATAS SMPAI BWH..JGN TERUS SCROLL DOWN...ENJOY THIS! SY DAH TRY..AGAK TEPAT!!;-p

TP THE RESULT COME OUT TO BE TRUE LAK... HEHE...
MAYBE LIGHTNING WILL COME STRAIGHT TO YOU...

terkejut tuan-tuan dan puan-puan nanti...


Try laa...sangat bestt...versi asal bahasa inggeris dah edit jadik bahasa melayu lagi

baca peringkat demi peringkat dan ikut arahan.jangan baca habis terus...nanti x suprise...

This is so true~ JANGAN MENIPU OKEY.. (You'll will kick yourself later) I was a little skeptical trying this, tapi kalau tuan puan ikut arahannya betul betul,
you'll be surprised!!! !

All of my answers were accurate. We'll see tomorrow if the wish comes true. I'll let you know. Take 3 minutes and try this...it will freak you out! The person who sent it to me said her wish came true 10 minutes after they read the mail. BUT NO CHEATING! This game has a surprising outcome.

Don't read ahead...just do it in order! It takes about three minutes...it' s worth a try :)


mula amik pen ngan kertas.Kalau tuan puan pilih nama seseorang, pastikan orang tuh mmg wujud & tuan puan kenal orang itu..gunakan instinct tuan puan yg pertama okey.

Scroll down one line at a time...and don't read ahead or you'll ruin it!

1. Tulis nombor 1 sampai 11 dalam satu kolum...(berturutan ke bawah @ vertically).


2. Kemudian, sebelah nombor 1 and 2, tuliskan dua nombor yg tuan puan nak..apa2 nombor la...


3. sebelah nombor 3 and 7,tuliskan nama org yg berlainan jantina dgn tuan puan...jgn lak tulis nama yg same...gunakan gerak ati tuan puan...



NO LOOKING AHEAD...OR IT WON"T TURN OUT RIGHT!


4. tulisla name sesape(kawan atau ahli keluarga.... .. )kat nombor 4, 5 dan 6



5. Tulis empat tajuk lagu yang tuan puan suka dengar kat nombor 8,9,10, and 11.


GO WITH YOUR INSTINCT,FRIENDS! !!!


6. Finally, make a wish.


And now the key for the game......


1. Tuan puan mesti bgtau seramai (jawapan utk no. 2) org pasal game nih...

2. Nama orang kat no 3 adalah orang yang tuan puan sayang.

3. Nama orang yang ada di no 7 adalah orang yang tuan puan suka tetapi sukar nak bekerja sama.

4. Tuan puan paling care kat orang yg tuan puan letak kat no. 4.

5. Orang yang no 5 adalah orang yg sangat kenal dengan tuan puan .

6. Orang yang tuan puan letak di no enam adalah orang yang menjadi pujaan tuan puan.

7. Lagu yang tuan puan letak di no 8 adalah berkait rapat dengan orang di no 3.

8. Lagu di no sembilan adalah untuk orang di no 7.


9. Jawapan no.. 10 adalah lagu that tells you most about YOUR mind.

10. and 11 is the song telling you how you feel about your life

tang nih kalo takmo caye pun takpe..tapi kalau tuan puan jwb dengan ikhlas dan jujur serta menggunakan instinct, tuan puan akan terkejut dan terpegun dengan hasil jawapan tuan puan .......aku jawab main belasah aje..haha

korang nak tau hasilnye... jeng jeng
nie hasil yg aku buat laa
1. 9
2. 8
3. izat
4. yat
5. nurul
6. ratna
7. echam
8. kau ilhamku
9. sejiwa
10.aku cinta padamu
11.kau dan aku

apa kata korang plak try... sambil2 tu leh ilang ngantuk pepagi neh :p

8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak kena try gak nih

hehhehehe

JIVEBUMZ said...

yanie,
sile la try saja suka2 jgn ko pecaya sumanya :p

Nur Syazwani Mustafa said...

salam...syok la game ni..hehehe..

JIVEBUMZ said...

nur,
syok eh... layannnnzzz kekekeke

honeysour's blog said...

nak tau tak..
kak ila adalah org yang menjadi pujaan nana..

hakhakhakhak...

JIVEBUMZ said...

honeysour,
wowwwww tak sangke tu jadik pojaaann hatimu..kekekeke

Hayati said...

hahaha...
dah try nie..
ada gak yg cam agak sesuai...

JIVEBUMZ said...

hayati,
haha merapu je tu layankan aje :P

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site