Monday, May 25, 2009

Piknik jom!!

Petang semalam aku bersama ina gebu angkut sekali anak2 sedara aku nie g tasik.. ala tasik nie dekat aje ngn umah aku.. ramai org lepak cni petang.. macam2 aktiviti ada kt cni.. ada yg joging, main layang-layang.. bagi makan ikan kat tasik tu.. pendek kata memang meriah la kat tasik tu.. tak lupa aku ajak member aku Ratna join sekali.. dia datang ngn adik bongsu dia.. ok la meriah sket bila ramai2 neh :P

Suka betui anak2 sedara aku nie.. yela kan asyik lepak kat umah je sesekali kuar ngn aku musti depa rasa enjoy gitu...

wajib amek gambo dulu sebelum berlepas... mcm naik flight lak yer.. muahaha

tengok tu ina gebu siap bagi arahan kat anak buah aku dah tu.. maklum la depa nie notti cket..

Abang, kakak ngan adik.. merenung masa depan depa kot.. hiks

haa nie la dia.. weols masak mee goreng mamak untuk makan2 kat cni la.. amacam korang rase best tak?? hihi mestila best ngn angin sepoi2 bahasa.. siyokkk ooo dok kat cni.. leh tengok org main layang2 pastu tengok ikan2 yang melompat bila dihulur roti..

opss nie pulak Ratna yg bawak..

yg ini aku n ina gebu bawak.. bekal mesti ada kang anak buah aku mintak aiskerim pulakkk..hihi tunggu gaji ok :P

hurm camtu la cite nya.. aku bawak budak2 nie untuk enjoy kat cni.. disamping tu aku leh borak2 gosip2 ke hapa ke ngn ina gebu n ratna nie.. saja la bosan2 kan ari minggu kat umah..

pasni aku dah tau dah nak lepak mana kalo bosan2...

hahaha aku musti datang cni!

best wehhh :P

jom jom

8 comments:

FRB said...

wah2! havoc btul doirg tu sume.. frb pun g tasik gak weekend hrtu. mmg best sekali sekala relax kt tasik ni

::ainbutterfly~ said...

yeah tasik ni mmg besh especially ptg2..mcm tepi pantai..ain pn salu g cni kdg tu sowang2 je amik angin..

mummYaeesh said...

katne ni ila??bestnye la picnik!i likeee...
tp awat tak bwk tikar..adoila!pakai paper lak..

IeDa said...

a'ah la ila...kat ner ni??? cam best jer tmpt dia..nyway..tya sket ..ila ni asal mana?? cam familiar lar..cam mana kenal ngan syahril@pena hitam menulis tue arrr..coz saya kawan lama dia...

ninie said...

seronoknye ila... dah lama rasanya tak piknik... tingin gak nak bawak anak-anak tapi risau pulak nnti ibunye jd tarzan kat tepi kolam...hehehhe... actually, ila ni kije kat mana?

JIVEBUMZ said...

FRB,
erm tula rilexs la sesekali lepak kat cna.. tengok org bawak family.. layan anak buah bg mkn ikan.. best betui laaa :)


AIN,
la yeke pegi sowang2.. iks iks akak tak penah g sowang g tau.. nie baru second time pegi.. padahal dah dekat 2 thn kat cni kan.. tak patut tak patut..


MUMMY,
alahai miskin la kak tak de tikar.. ada paper buruk tu jer.. uhuhu nie tasik kat area umh kite jer


IEDA,
saya ex-classmate shahril masa kt SMKPBG dulu.. tah tah kite satu sekolah??


NINIE,
haha sesekali apa salahnye jadik tarzan sat.. ila keje kat sek 5, shah alam kak..

neezareef said...

meriahnya bekelah bwk makanan byk2 mkn tepi tasek

JIVEBUMZ said...

neezareef,
aah mmg sonok release ar kalo rase tension2 bleh terjun kat tasik tu..muahaha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site