Friday, May 15, 2009

Hadiah dari kak cutemiut

Assalamualaikum wbt..

Salam hari jumaat kepada sume teman2 blogger ku.. hopefully anda semua sihat walafiat hendaknya yer.. esok dah cuti pulakkk cepat je weekend kan? Masa berlalu begitu pantas.. tup tup dah masuk pertengahan bulan 5.. lagi sebulan dah setengah tahun.. cepat sungguh masa meninggalkan kita.. masa yang berlalu tak kan berulang kembali.. cewaahhh pepagi nie mukadimah panjang bebeno lak yer :P

Ok tamoo sembang2 kosong cume nak bagi tau aku dapat award dari akak yang baik hati nie... lalalala sape lagi kalo bukan kak cutemiut


Amazing blog!! wow tak sangka.. neway tima kasih banyak2 yer kak sudi kasi kita award maya nie.. tapi kalo nak bagi yg betui2 pon saya terima jugakkkk..hihi

utk menerima award ni ada syarat-syaratnya ok!

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

Baiklah kak nanti saya tempek kat blog nie yer :)

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

- Akak nie kalo kuarkan sesuatu n3 pasti panjang berjela2..hihi tapi aku suka baca tak de hal
- Akak cutemiut ade anak nama Amirul yg comei lote..geram je nak cubit pipi dia..hiks
- Seorang yg very friendly..
- Walaupun tak pernah jumpa tapi aku rasa akak nie seorang yang penyayang dan baik ati (bodek lebih nie kak oi :P)
- Akak cutemiut suka masuk contest dalam blog blogger lain..hihi tu yg aku perasan laa coz aku memfollow dier..kuikuikui

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

Mak ai banyak nye nak tau sampai 10.. ok tak pe aku kasi taram sini ya :P

-Aku suka layan blog.. sejak aku kenal blog aku dah jatuh centa ngn blog..
-Suka baca kisah hidup rakan2 blogger
-Suka komen kat blog korang..hihi
-Suka baca buku motivasi tapi tak penah abes baca :P
-Suka makan..lalala
-Suka tido
-Suka bangun lambat
-Suka berkawan
-Suka menangis.. dah jadi macam hobi aku lak sekarang nie kan
-Suka pada benda2 yg buatkan aku hepi tak sedih2 gitu laa

Perghhh berjaya jugak aku taram sampai seploh..hihi

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
Mak ai sampai 10 org ke kak?? hihi saya nak bagi 5 jela eh.. bole yer kak? :P
  • Adik YAT - adik aku yg malas nak apdet blog sejak akhir2 nie.. nape tah?? hihi
  • Yanizan - opismate aku yg baru berjinak2 dalam arena blogging
  • Honeysour - adik sepupu tak jadi aku..hikhik
  • Cik yah - sedara aku yg terdekat dan baru saje berjinak2 dengan blog nie
  • Mektie- akak nie rajin komen kat blog aku.. seorang guru yg sangat cekal.. kalo tak cekal camno nak jadi cikgu kan kan? :d
Wokeyyy settle kak.. lega aku bila dapat ciapkan tag hadiah nie.. wahh dah macam assigment la pulak yer.. apepon korang yg dapat award tu sudi2 kan la ambik yer.. pada yg tak tersenarai tu jgn la kecik ati pulak.. amek la kalo sudi.. hihi

5 comments:

mummYaeesh said...

ye award skang ni memang cengkelat.. nak bagi siap ada syarat2 lak..srupa bagi tag!adoila!

uiks..suka nangis??awatnye deknon oiiii?

Shemmi said...

kite dh bg dulu..jibam xnak amik pun ek...cedey cedey...xpe arr..

sob sob sob...

*ayu* said...

tell me babe.. sapa yg x suka makan? kaaaannn?
hahaaaaa

CuTeMiUt78 said...

ooppss.. puji lebih sudah.. :D anyway thanks ya sudi ambill

ISAC said...

Salam....

Mentang2 owner dia cantik....Follower punyalah ramai....Anyway all the best.

Wassallam.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site