Sunday, May 3, 2009

Bertolak ke pangkor

Hai sume.. korang nak tau ke cite aku kat Pangkor tu?? meh cni aku cite cket2 kat korang.. step by step eh sebab aku banyak sangat gambo nak tempek kat cni.. biasa la aku memang suke bergambo so aku tak kan miss amek gambo punye :P

Pagi jumaat tadi aku kuar macam biasa.. macam hari biasa aku nk g keja.. jalan sungguh la tak jem nya.. best wooo.. kalo hari bekerja maunya aku tak dapat pecut 110 km per jam.. muahaha giler ape nk pecut macam tu :p

So pagi tu aku bangun pun macam biasa jugak tak boleh nak landing lama-lama kang ade pulak yg kena tinggal tak dapat g pangkor..

aku sampai awal kat opis.. ramai yg belum sampai lagi masa tu.. bas dah ciap2 parking tapi driver nya tak sampai lagi.. camno tu?? hihi

aku apa lagi amek gambo dulu la daripada dok borak2 kosong kan..

kat belakang tu antara gadis2 pingitan yg join g pangkor sekali.. ada la jugak kawan2 aku tu.. selebihnya family yg bawak anak beranak depa la..

kami bertolak ke Lumut lebih kurang jam 8.30 pagi.. kalo ikut jadual asalnya kui 8.00 pagi.. memandangkan driver sampai lambat kami kena redha la.. hihi kang sape nak bawak bus tu pulak :P

kami sampai kat Lumut lebih kurang jam 12.30 tengah hari.. ramai owh orang kat Lumut nie nak g Pangkor.. huh sesakkk napas aku tengok ramai sangat umat kat jeti nie...

kitorg parking barang dulu.. sambil tunggu org laki g solat jumaat kat masjid

sambil tu posing2 la dulu.. macam besa :P

nie kat depan Jeti Lumut tula.. cantik la tempat nie.. damai jer pemandangan nye.. depan laut lak tu

tapi kat sana panas terik yang amat.. tak tahan aku.. kecik jer mate aku dah la sepet bertambah sepet :p

sementara tunggu org laki g solat jumaat kami g makan2 dulu kat pekan Lumut nie.. tapi aku tak snap gambo kat kedai tu.. lapa giler dah masing2.. lepas makan aku dan kawan2 aku yg lain lepak tunggu org lain kat cni la.. kitorg kena gilir-gilir g makan sebab kena jaga beg-beg dorang nie la..

hoho aku hapdet cket2 yer.. korang nantikan la episod seterusnya.. ceh macam drama swasta la plak :P

7 comments:

boboiz said...

wah..dah buat episod yek..bila sambungan nya,,huhuapa pon pangkor mmg best

*ayu* said...

bestnya office wat trip gini.. uhuhu..
bagus bagus ikut episode.. baru la detail skets.. kan...

Nazz@Purple said...

Hi..cepat la sambung..nak tau gak best ke pangkor ni.igt kalau ok nak gi cuti kat situ nanti..

Hayati said...

huhu..best ka pie pangkor 2..
sure kulit hitam nie...

aRe_uDear said...

Waaaa g pangkor ilaa..
x ngajak pun.. beshh2x..

nenekrock said...

kakkk sunburn tak haks
snapla pix latest kalo x tu mmg kulit akk kebal la haha

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. jenjalan makn angin yo

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site