Thursday, May 28, 2009

IOI MALL pizza hut

Ini kisah malam tadi.. aku ngn geng opis yg pompuan + bujang nie g jalan2 kat IOI Mall kat Puchong... nie kira first time la aku jejak kaki kat sana.. walaupon dah lama aku menetap kat shah alam nie tapi tak pernah sekali pun aku g sana..

Gara-gara budak2 opis aku nie la mujuk aku kaw-kaw punye.. aku mmg tak tahan di pujuk.. huh cepat jer cair.. tak sampai ati lak nak biarkan dorang bertiga jer kuar.. ganjil pulak tu kan.. dorang cakap kalo aku ada lagi best!! hihi best ker aku? :P

Weols tido umah Za malam tadi.. g singgah umah dia mandi sume siap kat ctu then gerak g IOI Mall dalam kui 7 mlm camtu la..

Sampai aje perut dah bekeroncong mintak di isi.. macam lama je tak makan pizza kan.. terus weols decide nak makan kat ctu jer..

Weols pilih 2 set yang berlainan.. ini la pizza udang yg baru tu.. best jugak! udang dia segar owh.. nyum nyum

yg ini pizza chicken suprame.. mmg favvy la.. mula order tu ingat macam tak cukup makan jer nanti.. macam tamak lak nak order spaghetthi..

tapi rupa-rupanya jenuh gak nak abeskan 3 potong pizza sorang.. hihi

za (tuan rumah) n salmi

me n ratna

makan dah tak pandang kiri kanan.. lapa nau rasanya

tapi puas ati la.. walaupun mahal cket tapi layanan kat situ tip top la.. servis cepat.. cuma depa lambat anta sos cili jer kat weols.. hikhik di maafkan sebab rasanya budak tu masih dalam training lagi kot.. macam takut2 jer amek order..kikikiki

owh lupa nak snap gambo budak pizza tu..

8 comments:

Shafie said...

hehe..
diorg beriya nk sis ikut ek :D
bgs la ceria ckit.

wah..tu pizza yg cm iklan tu kn.hik3

helmie affandi chew said...

wah best tu gi mkn pizza..
anyway klu mkn ramai2 mmg best..

aduka said...

aduh.. terliur la plak....

hajarus said...

uiisshhh... sedapnyer.. pizza udang yang baru tu... terliur hajar....

Na Shari said...

Oh, lapar balik perut tengok pizza ni...

JIVEBUMZ said...

shafie,
haah pizza nie mmg cam iklan kt tv tu.. ape lagi pi la makan ngan awek..kikiki

helmi,
ramai2 baru kecoh kan? tak gitu?:)

aduka,
huhu telan balik air liur mu....kikikiki

hajarus,
pakat2 pi la yer hajar.. g yg berdekatan udah

na shari,
opsss maapkan daku kerna membuat mu terliur

::ainbutterfly~ said...

wah..my peberet..lame tak makan pizza..dapnye...

JIVEBUMZ said...

ain,
hihi sowi wat ain terliuq lak.. tak pa pi ajak abg anas g pizza mlm nie eh!!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site