Monday, May 4, 2009

jom naik feri

Setelah sekian lama asyik tunggu sana tunggu cni kami pon bergerak la ke feri.. biasa la kan kalo dah pegi ramai2 nie.. kena la berjalan berkumpulan tak boleh tinggal ahli kumpulan langsung.. sangat rimas di situ.. tapi redha aje la kan.. hihi

sumanye berjalan dengan lancar.. kak mas jadik ketua rombongan.. dia la org yg paling sebok ke sana sini handle trip kitorg nie

kami naik feri dah dekat pukul 3 lebih camtu la.. dapat la duduk.. nasib muat lagi kalo tak jenuh jugak nak kena berdiri.. huh

Tapi yg tak bestnye feri nie tak boleh nak keluar tengok pemandangan kat luar tu.. ingatkan boleh dok kat luar tu amek2 gambar ke hapa.. hampehhhh :p nie feri yg wane kuning tu.. kecik aje ferinya.. kalo dapat naik feri "naik selalu" tu dapatla beraksi posing kat luar..

kami dapat tempat duduk yg belakang sekali... duduk pon tah ngn sape2 sebelah tu.. asal muat ajela

time nie aku dah beralih tempat duduk.. ade mamat cine tu bangun aku cepat2 g duduk tempat dia.. haha lega owh dapat tengok pemandangan laut kat luar tu.. yela dapat dok sebelah tingkap :p

nie anak kawan seopis aku kak Ros.. si kembar amar ke umar tah aku konpius ngn dorang nie.. muka same giler.. saje usik2 amek topi dia..

tomei tak??

nih aku tempek gambo dorang 2 beradik Amar dan Umar kembar seiras.. comei kan?? geram nye aku

sampai kt jeti pangkor kami naik teksi wane pink nak ke hotel.. lupo lak acik nak amek gambar teksi.. uols bayangkan la van kaler pink yer.. hihi

sampai aje kat hotel kena tunggu dorang check in la pulak.. tunggu kunci bilik.. aku dah letihhh giler time nie.. penat + ngantuk sume ade laa

masuk je dalam bilik amek ko.. katil boleh la untuk 2 org.. tapi yg paling aku hangin tu econ lembap la sangat... jenuh kami adjust macam2.. still slow jugakkk

aku patutnye snap gambo econ tu kan.. iks iks lupo lagi..

kami sebilik 4 org.. jimat kos kot.. ok la tapi panas sket la ramai kat dalam tu.. huh
pepon bersyukur la dapat bilik kan.. kang kate aku tak bersyukur pulak :D

6 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wawawa..
bestnyeee cuti2 mlysia..hehe

cantikla kerusi ferry tuh..
mcm wat rombongan kawen pn ada..hehe

akak pki topi tuh..ifa dh confius..
artis mana sesat nih???
hahahha..[akak,sile jgn kembang semangkuk..hehe]

*ayu* said...

budak kembar tu super comeyl!!!!

Hayati said...

huhu...
meriah sehh berposing...

mummYaeesh said...

wah tak abis lg...
byk lagi ke sambungn ni??woohooo

JIVEBUMZ said...

cerryberry,
aik kerusi yg cantekkk? hihi
bile jalan ramai2 cam nie mmg best tau.. penat pon jadik tak penat :P
artis baru sosat lani... ala dik topi pinjam sajork...

ayu,
yup budak kembar tu memang super super comey ar!!

hayati,
besa la posing kena lebeh2..muahaha

mummyaeessh,
haha adala lagi tu belom masuk aksi bermain kat pantai lagi neh..adehhhh

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok nya dik.. cute je muka budak kembar tu..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site