Tuesday, May 5, 2009

Sukaneka belasah ajo

Masa kat Pangkor tu aku kena handle sukaneka bersama ngn Ratna dan Mazlina.. Kitorg prepare last minute ajo.. seb baik segalanya menjadikkk :p

aku antara org yg paling sebok pagi sabtu tu.. nak prepare acara untuk kanak2 dan dewasa

kena jerit2 cket la kan.. panggil dorang baris sana baris sini.. nasib baik budak2 nie dengar kata.. senang keja aku

ada la 5 hingga ke 6 game untuk orang dewasa ni.. untuk kanak2 ada 3 game sajo..

aku join sume game.. akula pengadil dan aku jua la peserta.. gila kuasa betoi.. aku nak adiah jugekk :p

tak ketinggalan acara untuk kapel-kapel.. tapi utk yg sah sahaja iaitu suami isteri.. hihi aku tengok saja loh

dorang nie sume sporting wooo.. aku ske! hepi jer tengok dorang gelak2 sambil enjoy main sume game yg kitorg wat nih..

mmg masa nie la yg paling aku vangga + hepi.. thanxs pade sume yg sudi bagi kerjasama.. kerjasama kalian amat2 la dihargai! Pada Ratna dan Mazlina thanxs yer.. kalo tak kerana korang berdua tak menjadik juga sukaneka kita nih kan..

yuuuuu aku hepi woooo... aksi sengal dpd aku tu :p

Lepas sukaneka tu kitorg terus wat penyampaian adiah.. settle kat situ jugak.. aku tengok dorang hepi.. aku lagi super hepi..lalalala

7 comments:

Shemmi said...

mcm aku penah nmpk je tempat ni..pasir2 tu mcm aku penah pijak je..haha..

*ayu* said...

terbaik la gamba yg last tu!

atty's said...

gambar yg last tu the best..meriah sukannya

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang terasa hapening la..

atie said...

Bestnya ila...tingin lak kaktie nak g pulau pangkor nih...

Hayati said...

wah..meriah toi,
bgs la 2 sebab msg2 bg komitmen..maka jd la sukaneka yg bestt..ciap bw gundi ke??? ke amik je kat sana...hehehe

neezareef said...

bestnyaaaaaaaa

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site