Tuesday, May 26, 2009

Tag nama Jepun

Tag menarik aku cilok daripada blog nie.. :) Walaupun si pemunya blog tak de suh aku buat pon tapi aku still nak wat jugak2.. haha gile kose

For the instructions, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter- translations below. Tag six of your friends and inform them of the tag. Have fun.

TRANSLATION:

A - ka----F - lu---- K - me---- P - no---- U - do---- Z - zi

B - tu----G - ji----- L - ta----- Q - ke ----V - ru

C - mi----H - ri ----M - rin ----R - shi ---W - mei

D - te----I - ki -----N - to----- S - ari---- X - na

E - ku--- J - zu ----O - mo ----T - chi---- Y - fu

nama penuh aku Norkamilah..meh baca nama aku dalam Bahasa Jepun yer....
TOMOSHIMEKARINKITAKARI perghhh payah nau nak sebutnye.. tergeliat lidah teman :p


So, aku nk tagged korang lak... nak tengok camane sebutan nama korang lak kan.. orang2 yg bertuah adalah seperti berikut:-

1. Yanizan
2. Honeysour
3. Kojah
4. mummyaeesh
5. Ina tachi
6. Kak Mal

Cukup la tu eh korang jgn lupa jawab tau!! plzzzz

11 comments:

*ayu* said...

ya allah.. payah nya nak seebbuutttt...

StarEast said...

panjang pulak nama tu dlm sebutan jepun.. kalau kojah dalam bahasa jepun ada bunyi 'kejar yop kejar'.. he he

JIVEBUMZ said...

ayu,
haha itu la pasal panjang nau :)


starEast,
muleh la tu..kiki kejor jgn tak kejor! :P

atty's said...

hehehe..mak aih.panjang..nya nama ha..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. tgk tag ni.. baru teringat akak pun kena gak tag pasal ni

::ainbutterfly~ said...

cam adik beradik tomok..hihihi

FRB said...

seronok ek dpt blaja bhs baru. klakar pun ada

mummYaeesh said...

mcm best jek nama ila..
akak da buat da..tp bkn wat tag..layan sendiri senyap2..namaku rindorinrinfukakukuariri...hah hambek ko!

kojah said...

nnti sy wat ye kak...=)

Uncle Dol said...

akak nak try ke aura perfume tu? keje kat putrajaya kan? kite jumpa kat mane-mane yg senang. boleh? saya explain detail kat akak pasal aura perfume tu.. sorry tinggal comment kat sini.. blog akak takde cbox.. hehe...

yanizan said...

weh, jenuh la en. bob nk sebut time nk ijab kabul...wikiki...berpoluh² la geng tu...har har

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site