Tuesday, April 13, 2010

Chicken chop terbaek

Sabtu lepas...

"Syg.. org teringin nak makan chicken chop yang kita makan kat HKK aritu laa.."


"Jom kita carik nak... kat mane yer?"

"oh yang tu kedainya kat damansara...."

" Oyeke... Jom carik jommm"

Laju jer aku ajak en bob carik kedai chicken chop tu... teringin weiii.. terliur2 dah teman nie haa.. eceh

kedai tu kat damansara... "yazid chicken chop" nama kedai tu.. nak bagi direction kat uols aku tak reti plak.. ampun yer.. aku kalo bab2 jalan nie memang failed!

kalo bab2 makan boleh serah kat aku..hihi

chicken chop nie memang sedappp sangat uols! rasanya.. nyummmm nyumm tak tau nak cakap lah sangat sedap ok!


berbaloi aku makan malam tu sampai abes licin sume.. sebabnya siang tu memang aku dah kosongkan perut kan.. hihi

so apelagi korang tak teringin ker nengok chicken chop yang aku makan tu? heheh saje bakar selera korang untuk tengah hari nanti :P

6 comments:

Mama Hanim said...

alahai mmg best tu.. terliur je tgk nk dkt lunch hour nih..huhu..

saya bru edit link.. sila update jika sudi..tq..

JIVEBUMZ said...

mama hanim,
apo laie lunch hour nie pegi ler carik chicken chop tu.. hihi ok ai update :)

Erina Asmawani said...

wushhh..tedapnye kak!! naseb x ngandung, kalo x dah kempunan nih..huu

JIVEBUMZ said...

erina,
sedap dik mesti coba nih!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh....nak2...sedap tuu..

JIVEBUMZ said...

princess N,
jom pegi damansara!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site