Tuesday, May 5, 2009

Bufday girl at Pangkor

Makan malam kat Pangkor tu ada yg spesel cket la.. sebab ape? weols celebrate bufday girl anak kak Ros nih kat cna.. haa tu yg pakai topi pink tula la.. bufday dia patutnye pada 6 Mei tapi mak nye nak celebrate awal cket.. meriah kalo ramai2 nih

Kak ros bersama anak-anaknya

geram aje nengokkan si kembar Umar dan Amar tu..hiks

Hepi bufday adik!.. Anak kak Ros yg ke dua bernama Fatihan tapi dorang dah biasa panggil dia Adik.. yg kembar tu panggil dia kak adik..

so sweet loh bufday girl tu

pas acara potong kek bufday weols cepat2 g amek makan.. lapa wehhhh aku antara org first yg amek makan..muahaha sebab tu muka aku tak ada di situ :p

kalo korang nak tau.. weols makan bertemankan cahaya lilin yg sekeding tu.. huhu nak jadikan cerita kat hotel yg kami menginap tu black out pulak malam tu!! mencik tuii laaaa.. kami makan dalam keadaan yg samar2.. huh sungguh tak best dengan panasnya usah ko tanya la.. daripada lapar giless trus tak da selera nak menambah bagai..

Satu pengalaman jugak la.. tak penah aku g hotel mana2 yg black out nih.. adoyaii tapi ini la hotel yg aku g 2 tahun lepas ngn kompeni lama aku keja dulu..tak de lak jadik cam gini.. maybe kali nie aku datang tak de ong laa.. huhu

8 comments:

aRe_uDear said...

ramai lak yg nyambut besday bulan mei nie upernyer... tman2 blogger yg lain pun same gak.. hahaaa

JIVEBUMZ said...

itu la pasal ramai sangat yg celebrate bufday bulan ni kan..best la depa

atty's said...

sweet je besday girl..kty salah sorg sambut besday bln mei..

JIVEBUMZ said...

atty,
hepi bufday to akak.. may allah bless u ok :)

Shemmi said...

dtg kali ni sbb x ajak org la..tu psl black out!haha..

JIVEBUMZ said...

shemmi,
tu la pasal kak.. bilik tak besh golap! huhuh

neezareef said...

yg best klu g pulau2 ni mkn msti ade seafood..
ade besday kek lg..syoknya

CuTeMiUt78 said...

uish.. tgh sedap2 mkn tetiba black out ya dik.. kira mkn ala2 candle light dinner gitu..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site