Saturday, November 8, 2014

Mengidam ikan bakar

Assalamualaikum semua!

Saya masak tau arinie hehew... teringin nak makan ikan bakar homemade cicah ayaq asam perghhh dap dap dap. Bakar pakai pemanggang ajaib je..banyak betul kegunaan pemanggang ajaib tu. Selalunya buat siakap stim je pakai tu.. arinie nak bako2 plak..

Mak saya kan ada dekat umah saya nie so meriah la makan.. nak masak tu semangat lain macam sebab nak bagi mak makan :) seronok tengok mak makan.. makan kenyang2 mak biar berisi skit!

Aktiviti hari nie hanya dirumah saja.. membasuh, memasak, melayan anak2. Malas nak kuar tengok cuaca pon suram elok la kite melapak dirumah saja.

Kedai vitamin saya buka macam biasa 24/7.. jika berminat bole pm/wassup yer
ila kamilah 012 - 5417451

#sayajualshaklee #shakleeshahalam #shakleeeffect #iluvshaklee

1 comment:

fisha hasan said...

terbaiklah ikan bakar.. maybe kena try esok.. hehe
My Recent Post : SKINCARE YANG BERKESAN UNTUK SEMUA MASALAH KULIT ANDA

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site