Tuesday, July 27, 2010

Udah siap baju ku.. from sungai besar with love

Ahaha baju yang aku beli kat sungai besar bulan april lepas masa pegi lawatan tapak kat sana udah siap tau.. haaa mau kasi tau sama korang la yer yang aku pakai baju baru hari nie.. pirahhh tu pon nak kepoci kah?? hakhak

aku buat baju kurung pahang dengan tangan beropol2 taruk getah tu.. alaa lupe den nak snap tang tangan tu lah.. tak pe la kan.. kira aci ler :P



hari nie bleh melawa pakai baju kaler2 kalo tak pakai ler baju uniform kaler biru tu huhu bosan


eh dah nak lunch time nie.. jom jom pegi sapedek!

8 comments:

therosputih said...

tak aci tak aci...punya la scroll nak tgk lengan baju ropol2 y dimaksudkan itu, ternyata, khayalan semata2...huuu...=p

*ayu the sun* said...

makan apa tadi?

JIVEBUMZ said...

therosputih,
hikhik ok jap2 nak apdet :)

JIVEBUMZ said...

*ayu the sun*
makan sizzling yee mee! :)

mekchu said...

wee wiit.. mekchu tak pernah ada lagi baju getah kat tangan tu.. teringin sbnarnya tp rasa mcm pelik kalo org free hair pakai bj cam tu

JIVEBUMZ said...

mekchu ,
eh cantik la mekchu cuba terai! besttt terletak jer kat tangan :)

hajarus said...

wah bestnyer mesti semangat bertambah biler g keje pakai baju baru... hik3x...

JIVEBUMZ said...

hajarus,
aah semangat keje lain macam cket lah hikhik

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site