Friday, July 23, 2010

Majlis bertandang sebelah suami

Ahad
4 Julai 2010


Majlis bertandang sebelah en bob berlangsung dengan meriahnye.. ehehe suke laa.. tu kan acara kemuncak penutup kepada majlis kenduri sebelah perempuan.. pastu dah abes da majlis kenduri kami...

majlis kami berlangsung di Taman Lingkaran Nur, Batu 12, Kajang..

family aku sume dah kumpul kat umah kak simah kat jenderam hilir sehari sebelum majlis kat kajang.. dorang tido situ.. so tengah hari tu dorang gerak ke rumah singgah tempat aku di make up kan..


bergambar bersama family aku masa lepas make up tengah tunggu nak berarak ke rumah lelaki.. nie baru separuh family aku yang ada taw! sebenarnya ramaiiii lagi family aku nie haa..

sementara nak tunggu jam 1.30 petang kami posing2 dulu lah..

see aksi spontan daripada kami :)


dalam family aku nie kaum perempuan melebihi lelaki.. sebab tu pompuan sana sini hiks



time nie dah siap2 nak berarak... sempat lagi tu pose kejap.. haa nampak tak en bob kat blakang tu :)


gambar mase berarak tak de.. tunggu daripada en photog kuarkan yer.. nie sume gambar aku amek kat fesbuk adik YAT.. thanxs dik!

berdoa sebelum acara merenjis.. masa doa nie aku palingggg sedih.. sedih sebab doa tu sangat menusuk kalbu.. siap ada sebut mak bapak.. anak2.. sumenye lah..

bergenang gak air mata nie.. serta-merta aku terkenangkan arwah ayahku.. kalaulah dia masih ada...


acara makan beradap..

family aku..pulun makan beb!

anak buah aku.. lagi laaa seronok.. syorgaaa dorang dapat makan kat tempat vip nih!

tak cukup kat tempat dorang.. tempat pengantin pon depa rembat... hihi


potong kek..

bersama-sama rakan PUO dulu.. thanxs korang sudi datang!!

kepada family aku.. thanxs kepada sume yang sudi datang beramai2 menghebohkan majlis kami! sayangggg korang

dan kepada sume tetamu2 terima kasih banyak2 kerna sudi datang dan mendoakan kami.. mudah-mudahan perkahwinan kami ini mendapat keberkatan Nya.. amin

haaa amacam?? tu jela dulu ek.. zassst

2 comments:

atty's said...

semoga kalian bahagia selama2nya ..amin

JIVEBUMZ said...

kak ty,
terima kasih akak :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site