Monday, July 19, 2010

Pelamin anganku..

Akhirnya... yang dinanti telah pon siap! kembang kempis aku tengok pelamin nie.. siap last minute ok! nak pegi make up nikah kat kedai pengantin jam 3 petang.. pelamin siap jam 3 petang! amacam??

tak ke kelam kabut namanya...huhuhu

mak andam yang pasang pelamin aku tu adalah orang yang sama yang akan make up kan aku nanti... haa gitu ler storinya.. dorang nie kedai pengantin baru bukak so cam gini lah kekdahnya.. tenaga pekerja tak berapa ramai.. sume dorang wat sendiri..

what ever pon yang penting pelamin aku siap sebelum upacara akad nikah! pheww lega rasanya.. kalo tak......

ade ler pengantin yang ngamuk kang.. opsss

nie lah ropenye.. pelamin ku biase2 aje dong :)

petang sabtu.. acara gotong-royong bersama masyarakat sekitar kawasan taman berjalan lancar..


meja makan beradap pon dah siap dihias rapi..


bilik pengantin pon dah ready...hihi


apa lagi yang blom siap?

pengantin nye laaa..

yang ini pengantin kecik..

pengantin yang betul2 punye kene tunggu next entry ok! :)

3 comments:

memeY said...

heheh same la kes nye ngn sy hr tu... pelamin siap last minit.. sy dh nk jd hijo dh.. smpai org yg wat pelamin tu x g smayang jumaat nk siap kan pelamin sy sblm nikah... hehehehe

hajarus said...

mujur la siap juga yer kak... comey la pengantin kecik tu... kiut sungguh...

JIVEBUMZ said...

memeY ,
hikhik cemana la rupo ko biler jadik ijo nie yer? hurmmm konpius akak neh :)

hajarus,
haah dak tu memang comey + kiut

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site