Tuesday, July 27, 2010

Lunch time with geng makan

Lunch time kami ke Plaza Alam Sentral secara tak sengaja ok!

biasanya lunch time weols memang pening cket.. nak makan mane ar? eh nak makan apa? seksyen brapa? haa gitulah weols punya peel.. kui 1 jer masing2 jadi isu.. padahal nak makan jer tu pon.. bukannya apa pon.. hihi

hari nie weols makan kat fourt court tingkat 5 kat alam sentral nun.. kalo kat situ konpem dah tau dah aku nak makan apa.. yezza

kalo makan kat sini gerai nie jelah yang paling aku fanatik giler.. kalo boleh hari2 nak lunch kat sini..

haa cepat2 teka ai suke makan apa?

jeng jeng jenggg

apo lagi kalo bukan sizzling yee mee + telur dan air limau suam

sementara menantikan makanan geng yang lain sampai weol pose dulu lah



makan time! tak pandang kiri kanan dah.. lapar sangat ler tu.. sori geng :)

makan tak henggat balik opis dah jam 2.30 petang.. sampai kat lobi tetiba tengok ada KP kat depan tu..huhu kantoiiii

last sekali nie ler baju ai yang ada ropol2 kat tangan tu yang tadi terlupa nak snap pic... hihi

sempat lagik tu :P

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x tcapai lg hajat nk wat ropol2 tuh...aiseh..

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
akak baru selai nie jer :)

Shemmi said...

lame x jenguk blog budak nih..
eh..bkn budak lg dah...bini org dh..
hahahaha....

JIVEBUMZ said...

Shemmi ,
hahahaha tau tak pa

therosputih said...

haha...tunjuk jugak akhirnya lengan baju baru dia...wakaka
ni baru aci maa

dd dudu said...

memang seri pengantin laa kak jibammm~~

ke mata saya je ni yg nampak muke akak glowing2 gitu hehehe

JIVEBUMZ said...

therosputih,
tunjuk lengan baju nie utk spesel kamu yer dik! :)

dd dudu ,
muka akak glowing2 tu sebab edit la yunk hikhik

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site