Monday, July 19, 2010

Orang yang berkahwin nie murah rezeki! benarkah??

Haaa tu dia tajuk entry tak sedar diri punya.. kihkih

eh betul apa orang yang mendirikan masjid nie murah rezekinya.. ada jer hadiah yang orang nak kasi.. tak kira lah hadiah apa.. sama ada barang2 ataupun wang ringgit..

alhamdulillah.. orang bagi amek jer.. rezeki jangan ditolak..musuh jangan di cari :P

gambar minggu lepas hari khamis.. dapat adiah beso daripada warga kerja MRS Sabak Bernam.. mekasih yer orang2 sabak bernam..

pastu adiah daripada salah seorang staf yang dah lama bertukar ke cawangan lain kek somban nu.. pembalut yang kaler hijau tu ha.. terima kasih banyak2 yer ustaz jamil & isteri..

manakala yang kecik sket tu.. daripada opismate aku si niza.. terima kasih ek! cantik adiah tu akak soka! hihi

lagi satu yang kt belakang kotak ijau yang kaler cokelat tak berapa nampak sangat tu daripada KRAFTANGAN MESIA.. sempena cabutan bertuah family day kat opis en bob kitorang tak dapat nak join venture.. tapi still dapat adiah menarik.. terima kasih daun keladi.. kalo ada bagi la lagi..erkk hikhik

dan lastly adiah ari jumaat lepas daripada kak ani & irna.. opismate saya jugak.. terima kasih yer korang..


adiah yang paling aku tertunggu2 selama ini.. akhirnyaaaaa


dapat jugak blender..hihihi aku memang nak sangat2222 blender nie!!! senang nak blend cili kering hohoho tak payah beli cili boh lagi :P

hari jumaat lepas gak aku g pejabat pos.. pos kan sume kad2 warranty adiah yang korang bagi sume tu.. campur adiah belah aku kat perak dan belah en bob kat kajang.. terima kasih bebanyak korang..

bila pakai barang2 adiah nie.. aku sentiasa ingat korang... mudah-mudahan Allah memberkati pemberian kalian sume..


amin...

terima kasih!

2 comments:

PUANSTOBERI said...

eh. kena pos eh warranty kad tu? bkn kalo kita pi balik kedai2 tu (or call tnya branch terdekat dia) nati tunjuk je kad tu?
Hehe. akak tak pos. Suma simpan. Tp ok la..suma elok je pakai within warranty period.
Cemtu la kawen. Siap adiah yg sama pun ada. Akak nyer suma akak da bkk dari kotak dia simpan dlm kotak beso. Terutama set pinggan n glass.

JIVEBUMZ said...

PUANSTOBERI ,
haah kak saye pos jer coz kat situ kan ade suh kite pos balik n lambang stamp pon ade kat kad tu kak.. tp ade beberapa jenis yg tak payah pos balik just bawak kertas warranty or kad tu balik ke kedai if rosak ke ape ke.. hihi

neway thanxs kak kasik adiah kat kitorang! :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site