Wednesday, July 28, 2010

Sushi sushi sushi

Tengah2 wat keje tadi ada member datang bawak sushi letak kat atas meja haku.. wow ape lagi bedal la.. memang tengah rasa lapar pon :P (padahal pagi tadi dah makan lontong)

makan sambil bekerja.. oh nikmatnya tak terkata :P
tahhapahapatah aku merepek nie!

oleh kerana first time aku makan sushi so ada sedikit jakun la.. jakun tu maknanya perak (bukan negeri perak) sebutan nya perak laa.. eh susah la nak explen kat korang.. orang2 belah utara tau lah nak sebut cemana..hihi

sushi nie dibuat oleh adik member aku yang pakai tudung kaler biru tu.. dibuat daripada pulut dalam tu intinya ikan, telur pastu apa lagi tah tak ingat kulit apa tah kaler itam2 tu ayok lupa lak hikhik rumpai laut rasanya.. eh kalo tak salah la..

sedappp tak rase hanyir pon..

muka teruja sebab pertama kali makan sushi sedap :)

5 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Jom try kat Sushi King... Lagi best tapi harganye punbest juga... :)

JIVEBUMZ said...

ChiLaBaey's Spot,
nak nak nak.......
pak ngah banjer loh!

ChiLaBaey's Spot said...

Tahun depan boleh. Dah kaya sikit... Doakan jerlah Jibam... ;)

therosputih said...

ain tak suke sesangat shushi...heee...meremang bulu tengkuk...try first time, muntah2...pastu tak makan dah...

JIVEBUMZ said...

ChiLaBaey's Spot ,
amin amin saye doakan hikhik

therosputih,
hikhik tu pon adik member akak yg buat so rase confident cket nak makan :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site