Thursday, April 29, 2010

Hasil rembatan di nanyang sungai besar

Selasa pegi sabak bernam ada keje yang perlu disettlekan..

Dalam hati tak sabar2 nak pegi carik kain kat sungai besar.. dorang cakap murah2 weh.. betoi ke idak tak tau ler..

on the way balik ke shah alam aku ngan za (my opismate) singah ler kat sungai besar.. excited dah nak pegi carik kain! walhal kain yang aku beli bulan lepas pon blom jadi baju lagi..

dorang kat opis sabak cakap kedai nie nak tutup so dia ada wat jualan clear stok gitu.. so ape lagi aku dah tak sesabar nak masyukkk tengok

hurmmm banyak gak kain2 kat situ tapi.... biase2 jer.. nak kata pesyen baru sangat tu idok ler.. cam aku kata tadi biase2 jer..hihi

dalam hati nak beli jugak sepasang dua... sebab dah pasang niat awal2 before gerak ke sabak g kan..

maka hasil rembatan di nanyang adalah sebanyak 2 pasang sajork... kain pon besa2 jer tapi yang penting aku suka! :P

ok stop beli kain ela! pasni nak bizi2 ngan kenduri plak..huhu

3 comments:

DrSam said...

mesti dah penuh satu almari nih...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bakal pegntin sakan sopim...hihihi..lame x g area sg besar..sabak bernam sane..sll g uma mkck kt sekinchan..

JIVEBUMZ said...

drSam,
blom penuh lagi banyak baju takbleh pakai dah kena iron huhu

princess N,
soping siap2 kang dah kawen tak merasa dah hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site