Saturday, July 24, 2010

Aku yang keseorangan

Hari nie aku sorang2 jer kat umah.. en bob kene keje jam 10 pagi masuk sampai ler malam kang jam 10.. huiii tak best betul la.. tinggal aku sorang2 kat rumah nie.. pagi tadi lepas en bob kuar g keje aku terus g perodua nak servis kete.. dah melebih-lebih pulak milage nye.. dulu aku amek minyak 10 ribu lambat giler nak servis.. pastu saje la tukar minyak 5 ribu pulak.. aii cepat nau lak servis nye...

nie aku sorang2 kat umah tak tau plak nak buat apa.. nasib baik ada lappy nie kalo tak mau bosan giler idup aku hari nie.. niat nak apdet belog nak taruk gambar cket.. sekali tak leh nak transfer daaa.. apesal tah nie??? grrrr geramnyeeee

tak pelah aku men fesbuk dulu laa.. pastu jalan2 belog korang.. pastu nak tido jap lah.. haa itu jelah dulu kang dah leh transfer gambar kite stori2 lagi k

hepi weken!

5 comments:

::ainbutterfly~ said...

ciannye tgl sorg ye..bile nk ajak kitorg melawat nih..hehe

mekchu said...

mcm nak smbung nyanyi dari tajuk aku yg kesorangan.. dlm diri sendiri.. terkurung dalam bayanganmu.. hahahaha

mekchu merepek*

sayangkan minik tinggal-tinggalkan..

JIVEBUMZ said...

::ainbutterfly~
bile nak datang?? bagitau ler akak tak kisah..minggu nie ade jer kat umah uhuhu

mekchu,
wow mekchu nyanyi ler.. sedapnye suare hikhik

haa yolah sayangkan minik! :)

PUANSTOBERI said...

syian dia yer.. takpe..takpe..ni lah masa leh tido2 dgn amannya. hoho

JIVEBUMZ said...

PUANSTOBERI,
sure en bob dengki giler kalo dapat tau saya tido kat umah neh! haha best bestttt

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site