Tuesday, July 20, 2010

I'm Yours!

Sabtu
26 Jun 2010


Hari yang sangat2222 ditunggu222...wahhh semangat kemain aku! punya ler nak bagitau betapa aku sangat222 "HEPI" that day kan...

maklum ler my BIG DAY tu uols! hikhik

pegi make up kat kedai pengantin ngan adik kecik aku tercayang tu sape lagi kalo bukan ngan adik YAT.. my hand right.. orang kuat keja belakang tabir sepanjang majlis perkahwinan aku.. tengkieww dik! muaah

kan aku cakap kelam kabut nye stori ari sabtu tu.. pegi make up lambat.. siap pon lambattt.. dah siap make up sume cantik2 masuk kete.. sekali aku terlupa nak mintak aksesori tambahan kat mak andam tu.. eh cilap pak andam laa..


patah balik.. masuk kedai mintak keronsang ngan rantai buleh..haha kelakar sungguh.. seb baik kitorang tak lepas jauh g daripada area kedai pengantin tu ha..

dalam kete gediks amek gambo dua beradik dulu.. weeee

kami berdua terus pegi masjid... tak sempat dah nak balik2 umah g dah.. terus jer jumpe family sume kat masjid.. nampak sangat tak sabar2 nye tu :P

bukan apa kalo nak balik umah dulu pegi masjid dengan family bermakna aku kene patah balik.. before sampai umah jumpa masjid dulu.. so baik aku terus ke masjid kan.. tak payah 2x keje..hihi gitu ler citernye..

sampai kat masjid sume dah ada.. rombongan belah lelaki.. family aku.. bakal suami... tok kadi serta saksi2 yang terlibat..

hanya sekali lafaz sahaja akhirnya kami telah bergelar suami isteri.. phewww cam tak percaya jer..hihi

gambar cilok kat page en gamtik :) tq

selesai majlis akad nikah kat masjid kami terus ke rumah untuk acara batal air sembahyang... time nie malu gilerrr beb! ramai mata yang memandang.. maluuu maluu auww

bab kiss kiss nie lagi la hai.. sume tak sabar2.. nak snap pic nie woo.. diorang ingat aku nie ape? aku lagi laa tak sabar wakakaka :P nak amek pic cenggini hikhik gatai wooo :P

eh gatai pas sah tak pe kan..kan..kan

ehem2.. i'm yours..

turn aku pulak.. muahhh muaahhh

penyerahan mas kawen.. rm rm rm hahaha

kami dipaksa untuk naik ke atas pelamin.. bersanding jap :)

hantaran untuk aku..

hantaran untuk suami terchenta..

selesai!! akad nikah.. terus ke acara makan...

kitorang makan olok2 jer tu.. cuit cket2 jer.. mana ada selera weh nak makan sume tu.. walau sesedap mana sekalipon.. dalam hati.. dup dap dup dap

eh aku dah ade suami ker?? haaa camtu lah perasaan nye... cam tak cayo jer! haha

5 comments:

atty's said...

ekekeke..suka kty nengok gambar,,
lagi gambar ila kiss pipi en.bob..

ChiLaBaey's said...

Terkilan tak dapat pergi ke majlis awaklah Jibam... Huhuuhuhu... Selamat Pengantin Baru yer.... :)

~ceRRy beRRy~ said...

cantik sgt2!!

pasni yat plak kan kan ;)

therosputih said...

pasni sambong kisah majlis kawin umah en bob lak ek...

JIVEBUMZ said...

atty's ,
suke yer kak? hikhik
saye lagi sokaaaaaaaaa :P

ChiLaBaey's ,
tak pe.. pak ngah jangan ler rase cenggitu plak.. tak de rezeki nak datang kenduri saye latu.. nak wat cemana :)

~ceRRy beRRy~
thanxs yunk..

insyaallah yat akan menyusul :)

therosputih ,
ok bos!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site