Tuesday, September 8, 2009

Sahur bersama si dia

Ai nak sambung stori ari sabtu punye yer..hiks

Lepas settle kerja pemasangan pc dan tenet untuk member baik en bob tu weols decide nak pegi down town danau kota.. kononnya nak cari barang cket ala-ala soping raya gitu la kan.. sekali sampai jer nak carik parking ujan turun lebat gilerrrr haaa hambek ko tak dapat la nak bersoping bagai.. terus tukar plan.. pegi kampung baru..huuuuuu

Eh lupa nak cite yang sebenarnye aku dah makan kat low yat tu sementara menunggu Ake & Zati datang.. tapi makan mee hailam je.. perut tak kenyang g beb..hihih aku nak nasikkkk

Of coz la en bob sangat memahami isi perut tunangnye ini.. dan dan tu dia ajak g makan kat "ROSDET TOMYAM" ala tempat makan yang weols selalu sangat pegi kalo turun kl..

tak dapat pegi down town dapat makan sahur pon kira ok la.. :p ramai jugak orang singgah sahur kat situ.. well masakan kat kedai nie memang best laaa wa cakap sama lu! sebab tula kedai tu sentiasa ada je orang masyukkk

perut den dah konyang ngan air sebonanya.. tapi totap order teh o ais.. en bob plak order nescafe ais..

dan menu kami malam tu adalah... nasik putih +

ayam masak kunyit - dia goreng kaw kaw punye garing.. sedap ok!

telur bistik - banyak kuah tu tak payah order kuah lain g

sayo kailan goreng

ulam dan sambal belacan

aku makan dengan sopannya tak pandang kiri kanan.. begitu juga dengan en bob.. kusyuk menyuap sampai tak pedulikan aku..hukhuk sambil makan tak kan nak bercakap pulak yer..kikiki aku guro jer tu!

Lepas makan weols terus gerak balik shah alam.. dan en bob kasi something spesel untuk aku..heheheh suke suke sukeeeeee

adiah bufday bulan lepas yang telah di postponed ke bulan ini.. hukhukhuk neway thanxs laling sudi kasi adiah yang cute itu.. agak2 nye tahun depan punye adiah lagi spesel kan?? hikhik ngada ngada


dush dush dush

4 comments:

Hayati said...

wahh...syokkkkknya dapat hadiah besday...apa kat dalam 2???

JIVEBUMZ said...

hayati,
hadiah rahsia.. nanti bley tengokkkk tguuuuu balik kg..:d

hajarus said...

bestnyer dapat hadiah....

JIVEBUMZ said...

hajarus,
hihihi mestila best kalo dapat adiah kan :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site