Tuesday, September 15, 2009

Layan TAG dulu beb

Tetiba rasa rajin nau nak layan tag sume nie.. jom layan jom
Terima kasih kepada yang sudi mengetag.. ai layankan aje..hiks



Tag 1 adalah berkenaan Photo Profile blogger
1. Terangkan maksud gambar itu
Pic yang aku rase paling cun kot.. :P diambil mase aku bertunang bln lepas.. masa nie keluarga belah lelaki dah balik.. so aku gediks2 la amek gambar

2. Kenapa pilih gambar itu ?
Sebab kan aku dah cakap tadi.. pic yang aku rase paling cun..wakakaka

.:: ANOTHER TAG ::.
WHAT IS THE MOST IMPORTANT THING IN YOUR LIFE?
Duit dan kasih sayang..heheh

WHAT IS THE LAST THING THAT YOU BOUGHT WITH YOUR OWN MONEY?
Sume beli pakai duit sendiri daaa... last beli petang semalam singgah econsave beli barang dapur

WHERE DO YOU WISH TO GET MARRIED?
Insyaallah kat Malaysia jugak la :P

HOW OLD DO YOU THINK YOU WILL BE PERMANENTLY OWNED BY UR LOVE?
Insyaallah hingga hujung nyawa ku..

ARE YOU IN LOVE?
yup semakin hari semakin sayang gitu..

WHERE WAS THE LAST RESTAURANT YOU HAD DINNER?
Hurm berbuka puase sabtu lepas kat Rosdet Tomyam

NAME THE LATEST BOOK THAT YOU BOUGHT?
Buku kisah Nabi Muhammad swt.. masa tu aku kat hentian rehat ada sorang budak pompuan jual buku.. tak sampai ati plak tak amek kan

WHAT IS YOUR NAME?
Norkamilah.. cahaya yang sempurna :P

DO YOU PREFER YOUR MOTHER OR FATHER?
Aku nak kedua-duanya..

NAME A PERSON THAT YOU REALLY WISH TO MET IN REAL LIFE FOR THE FIRST TIME?
Erm aku nak jumpa sapa eh??? kasi jumpe ngn Dato Ct pun ok jugekkk what

CHRISTINA OR BRITNEY?
Haaa aku tak minat dorang nie.. so tak nak pilih boleh?

DO YOU DO YOUR OWN LAUNDRY?
every day maa.. aku basuh pakai manual maa

THE MOST EXCITING PLACE YOU WANT TO GO?
aku nak pi langkawi!!!! tak kire langkawi jugakkkk

CAMERA OR MP3 OR HP?
aku nak kamera! Mp3 tu tak minat sangat.. hp dah ada cukuplaa

POINT OUT 5 THINGS ABOUT THE PERSON WHO TAGGED YOU
1. Antara yang paling rapat dengan aku suatu waktu dahulu... until now
2. Dah ku anggap seperti adik sendiri
3. Orangnye mudah tersentuh hati tau!
4. Of course la dia seorang yang baik ati.. sebab tu dia tag aku..hehehe
5. Tapi dah lama tak jumpa ok sejak2 dah jadi isteri orang nie...


3 THINGS I SAY TOO OFTEN?
1. ntah
2. aaaaaa?
3. oooo..

haha aku tiru jawapan orang yang tag aku nie

BOOK I'VE RECENTLY?
diary pinky ku

4 SONGS I COULD LISTEN TO OVER AND OVER AGAIN?
layan lagu raya la beb.. kan ke mood nak raya nie haa

THINGS THAT I LEARNED LAST YEAR?
ntah la banyak sangat nak cite tak tau yang mana satu :p

PEOPLE TO TAG?

Cerry Berry
Ziha
Miss Comot
Adenium

Aku pilih 4 orang saje.. sila buat ye...

3 comments:

dd dudu said...

sweet nyee gambar tunang tu ngan bunga2 :) hik

honeysour's blog said...

hikhik..tq...

JIVEBUMZ said...

dd dudu,
hikhik bunga2 tu yg sweet sebonanye :d

honeysour,
sesame yang :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site