Wednesday, September 30, 2009

Contest Gembira di Hari Raya 2009. Menangi Duit Raya!

Menangi duit raya RM50!!! daripada http://adikmanis.com

Caranya?

  1. Buat satu entry dalam blog korang tentang contest ni dan letakkan link nye sekali.
  2. Dalam entry tu letakkan SATU GAMBAR RAYA KORANG YANG PALING RIANG, CERIA,HAPPENING, GILA-GILA or anything la. X kisah la, gambar ngan family ke,gambar korang bakar lemang, kacau dodol, main bunga api ke..ape2 la yang korang buat masa raya nih.
  3. Finally, daftarkan penyertaan. Leh letak kat komen or email.

Tu je! Dari masa ke semasa saya akan postkan Top 10 pics kat sini

* Pemenang akan dikira melalui gambar yang paling RIANG dan entry promotion contest yang paling menarik.

* Letakkan hanya satu gambar. Kalau lebih saya akan pilih satu sahaja secara rambang.

* Tarikh tutup pertandingan adalah 30 Syawal.

So ape lagi? Amek gambar n hantar penyertaan sekarang!!

-copy & paste daripada tuan punya blog TQ-


So dengan vangga nye aku memilih gambar ini...


Photobucket


Bergambar bersama ahli keluarga ku tercenta pada hari raya ke 3 bersamaan dengan majlis pertunangan adik yat.. tak muat nak bergambar kat dalam rumah sebab ramai sangat.. aku suka gambar nie sebab sumanye muka hepi-hepi belaka.. dengan aksi dan gaya yang tersendiri.. masing2 wat memek muka suka ati.. sume gumbira di hari raya dan bakal dapat saudara baru jugek.. heheh bertambah lagi sorang ahli kuarga aku nanti.. pepon hari raya tadi memang best lah!!

lastly.. i love my family very much!!! muah muahhhh ( tiru ayat honeysour :p)

itu saja.. agak2 bleh menang tak nie??? hahaha

6 comments:

honeysour's blog said...

tu diaaa..ramainye....
kak ila siap dok bersimpuh gitu..hehe..

JIVEBUMZ said...

honeysour,
hahah interprem mau lebihhh cket nana kang akak tak nampak plak kalo dok blakang :p

FIESYAH said...

itu die, ramainye...insyallah de rezeki bleh menang contest ni...

JIVEBUMZ said...

fiesyah,
itu baru suku blom masuk semua ahli kuarga lagi tu..hikhikhik

mudah-mudahahan yer

amin

Gieyana said...

Gd luck yer..:)

JIVEBUMZ said...

gieyana,
thanxs yer! :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site