Wednesday, September 30, 2009

Berjumpa dengan kawan lama dan sekali harung beraya

Sabtu lepas bersamaan dengan 7 syawal aktiviti aku di kampung masih seperti hari raya pertama.. berjalan raya sakannnnn rasa tak mooo balik sini dah.. dah seronok sangat duduk di kampung nun.. hihihi marah en bob kalo bace kenyataan nie owh.. kang dia kata aku tamooo jumpe dia plak kan..haisshhhh mana bleh aku blom g beraya umah mak mertua lagi nie.. hikhikhik so aku kena balik sini jugak.. keje beb! apakan daya

Tak pe tak pe tahun depan cover raye balik puas2.. raye berdua plak tuuu... mak aiii bestnyeee tak sabar plak dah... gataiiiiiii no :p

Petang sabtu tu aku g beraye umah kawan lama.. x-classmate aku masa belaja kat poli seberang perai dulu.. penah jadi housemate dia masa keje kilang Dell pas abes belaja poli dulu.. dah lama rasanya tak jumpa dia.. last jumpa 2 thn lepas rasanya masa tu dia ngah peknen.. sekarang anak dah beso dah pong..hukhukhuk

cepatnya masa berlalu kan..hurmmmm

macam biasa aku angkut sekali adik yat dan kak cik sebagai peneman setia pi beraye.. kami disajikan dengan bihun sup dan juga kuih raya.. bestttt

gambar tuan rumah adalah seksi! sebab tu tak masuk dalam blog nie.. tak seswaiii hihihi so aku amek gambar anak dia aje laa..

muiz namanya kalo tak silap aku laa.. hee aku tak bape ingat la nama budak2 zaman sekarang nie kan suka taruk panjang2

lebih kurang 2 jam jugak lepak kat umah maria.. seronok berborak sakan.. almaklum la lama tak jumpa macam2 stori kuar sambil dok gelak2.. si maria nie memang peramah gilerrr ada jer benda yang nak dicerita nya.. benda biasa jadi lawak plak.. hehe maria maria ada2 jer ko nie kan..hiks

dah puas borak sume weols mintak diri balik umah sebab malam tu aku ade reunion smk sungai acheh sekolah lama masa form 1 sampai form 3 dulu..

ok itu dulu kang senang2 aku sambung lagi yer

papaiiii

6 comments:

Hayati said...

uihh..rajin sgh updateee noo...

JIVEBUMZ said...

hayati,
heheheh gile apdet kisah raya la apa lagi..hang pulun la kisah tunang!

*ayu* said...

muiz itu mata dia.. mak aii..charmingnya!!!

Zumairi said...

air sarsi

JIVEBUMZ said...

ayu,
ikut mata bapak dia kot :p

zumairi,
tu bukan air sarsi ar tu air asam! bestttt lama tak minum air asam tu

Ummi said...

Salam kak ila,baru nampak da post nih...Thanks..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site