Friday, September 4, 2009

Akhirnya dapat jugak aku berbuka bersama si dia

Semalam.. kononnya aku nak majuk cket ngan en bob.. ala majuk2 manje gitu.. tetiba dia ym cakap nak datang berbuke ngan aku kat sini.. hureyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sambil lompat2 guling2..hihih suke gilak aku masa tu ok!

Akceli sepanjang bulan ramadhan nie kami belum berkesempatan nak berbuke bersama.. masing2 bz.. walau pon dah puas merancang nak buke bersama tapi tak kesampaian.. akhirnya semalam dapat jugak kami bersama-sama menikmati juadah berbuka..

Destinasi pilihan aku semestinya "Restoren Auntie Juliet" padahal baru selasa tadi aku g buke kat sana ngan ratna. Sebabnya restoren nie dekat ngan umah aku senang nak order sume.. ciap order boleh balik umah mandi tukar baju semua dulu.. hiks pastu kedai nie cantik.. ala-ala dalam taman gitu.. so romantik la kononnye..hihi

Erm kalo uols nak tau kat cni la aku bertemu dengan "honeysour" setelah beberapa tahun tak jumpa.. kira restoren nie tempat kenangan la.. si honeysour siap wat n3 lagik tu.. huhu terharu aku.. thanxs honey...

Dan ini kali pertama aku bawak en bob g makan kat restoren nie.. heheh sampai ati kan.. en bob jadi org ke brapa eh? honeysour..ratna.. en bob.. :p

aku nak makan western jugakkkkk so aku pilih spaghetti marinara.. sedap gilerrrr! habis licin aku makan taw

en bob nak makan chicken chop maryland.. sos tu agak masam2 cket tapi ok la.. habis di sapu bersih oleh dia.. :p

dan tauhu sumbat.. tauhu nie cicah ngan kuah kacang.. sedap jugak

air aku pilih cincau laici.. pelik pulak bunyinya tapi sedap woo! en bob pilih jus epal

curik2 amek gamba buah atiku..lalala

dan aku... alhamdulillah kenyang sangat sampai sengkak perut nie.. aku ingat nak belanja en bob tetiba en bob yang kuarkan duit dulu.. camno tu? hikhik

Neway thanxs laling.. nti kite buke puase sama lagi eh.. kat mana plak pasni yer? :p

18 comments:

honeysour's blog said...

yesss..i'm first....
thanks kak ila...

JIVEBUMZ said...

honeysour,
sesame nana :)

mAr@ZiEy said...

seronok kan bile dpt berbuka ngan org tersayang..:)

JIVEBUMZ said...

mar@ziey,
yeahhh betul tu sonok bangat :P

Missc0mot said...

enBob akk mkn cketnyehhh....
owh..akk agik kuat mkn yeh...hikhik =)

ziha said...

huhu..besh nye dpt buka pose sm tung..tung kite jauh..hu2..
aniwei..npk sedap la makanan tuh.klu kasi kat kite mua..konpem habes!!hehe

hajarus said...

wah bestnyer dapat berbuka ngan tunang.. tiba2 teringat masa zaman2 bertunang dulu... hehehe....

Shemmi said...

a'ah la.. tringt zaman2 bertunang dulu..haii..bila lg la nk bertunang..

haha

::ainbutterfly~ said...

che che...berbuka bersama tunang tersayang..hihi

JIVEBUMZ said...

miss comot,
em bob diet latu... akak mmg kuat makan..lalalala

ziha,
first time bukak pose ngan tunang.. teruja la sket.. tu yg ajak pi mkn best2 tu hihi

hajarus,
hiks sompat lagik yer flash back kenangan silam :)

shemmi,
uikh akak pernah bertunang yer dulu?? tak stori pong :)

cemana saya leh tatau nie kak oi?

ain butterfly,
hikhik mestilaaa dulu asyik tengok aiin jer buke ngan tunang tersayang.. skg giliran akak lak :p

Missc0mot said...

hehehe....akk..pic tunang kn comel...muke berubah dr asal means org tuh mmg pndai solek....len ah muke pas kene solek..cantik n kiUUt..so bole x nk pggl akk kiUt pasni yeh..hehehe

JIVEBUMZ said...

miss comot,
akak kiut??? hihi malu la auwwwwwww panggil la pape pon miss comot oii.. hikhik

tengkiew dear :) org tu mmg pandai solek kan.. akak yg tak berapa cantek nie bleh berubah

kojah said...

berbuka ngan org tersyg sure best nyer

imanshah said...

wah makan western lagi tu

missc0mot said...

kawin msti agik cantikkkk =)

JIVEBUMZ said...

kojah,
bestla kojah oiiii hikhik

imanshah,
tetiba tekak gatai nak makan western maa :d

miscomot,
hopefully :) ada-ada saja kamu nie yer comot..hiks

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. akhirnya berbuka ngan tersayang ya :D

JIVEBUMZ said...

cutemiut,
yezza kak.. itu kali pertama untuk puase 2009 tau :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site