Thursday, August 12, 2010

Tengkiew MEKTIE!!

Alhamdulillah dah sebulan lebih aku berkahwin namun rezeki tak putus-putus datang... ada macam2 rezeki yang kami dapat (ada satu rahsia nanti kalo betui2 real baru aku stori)

rezeki aku kali nie yelah HADIAH KAWEN.. boleh dikatakan setiap minggu ada yang kasi.. kalo tak aku en bob yang bawak balik.. ada jer kawan2 dia yang kasi.. syukur alhamdulillah rezeki kami agaknya.. yelah bukan kita mintak pon tapi dah orang nak kasi amek jer laaa..

sape tak suka dapat HADIAH weii??? Tipu la kan kalo ko kata tak suka... aku memang SUKA SANGAT! hehehe senyum sampai ke telinga weh kalo dapat adiah nak nak pulak kalo adiah tu BESOR macam yang kat bawah nie.. haha mula la saspen apa isi kat dalam tu.. walaupon kotak sahaje yang besor! fedulikk

akceli adiah nie from Terengganu.. my housemate mase zaman bujang dulu kasi.. nama samaran dia MEKTIE.. dulu dia keje kat area shah alam nie sekarang dah dapat keje tetap gomen lak tu kat ganu.. jadik cikgu tu! syukur alhamdulillah dah berjaya kawan aku yang sorang tu!

dia tak dapat datang masa kenduri aku kat perak dan kajang aritu so dia pos kan ajelah hadiah untuk kami.. TERIMA KASIH MEKTIE!!!

wat susah2 jer...

aku memang dok ushar2 menda alah nak letak kunci nie dekat kedai romantika kat PAS tu alih2 dapat adiah pulak.. haa bagus2 jimat tak payah beli lagi :)

neway terima kasih yer mektie.. ko memang memahami apa yang aku impikan..

ada sesapa yang nak bagi adiah lagi? saya terima dengan rela hati (TAK MALU!)
hihihi

7 comments:

therosputih said...

cantik hadiah tu...

honeysour's blog said...

nana ade utang adiah ngan kak ila.. nanti ek..mesti kena bagi jugak...

rahsia ape tu kak ila? dah ade isi ek...bestnyeeee...

hajarus said...

wah memang murah rezeki akak & en bob... cantik hadiahnyer...

JIVEBUMZ said...

therosputih ,
aah ai like it!

honeysour's blog ,
ada adiah ker utk akak? wawiwoooo best2 hihi

eh bukan laa ada stori lain cket..tp sesuatu yg akak nak sangattt lah buat masa nie! sabar ya :)

hajarus ,
alhamdulillah hajar sume tu rezeki daripada Allah.. syukran

mekchu said...

hari hari rasa nak gntung kunci.. habis earing pun di gantung kat situ.. hehehe.. dah gntung nnti amek gmbr tau.. mmg cantik laa..

CuTeMiUt78 said...

wah.. tantek... nak hadiah lagi ke.. ?? meh alamat .. cepat.. email akak tau

JIVEBUMZ said...

mekchu ,
insyaallah nanti dah gantung baru leh tayang kat belog

CuTeMiUt78,
nak nak!~ sambil lompat2 atas tilam hihi

dah sent kat email kak cute tau :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site