Wednesday, August 18, 2010

Kecewa :(

Arinie saya rasa sedikit KECEWA + PENAT.. Kecewa sebab..hurmmm adalah... ingat nak stori tapi macam MALAS pulak... Penat pulak sebab pagi tadi tak bangun sahur... (macamlah nak bangun makan nasik padahal minum air kosong jer..gluk gluk gluk..) huhu cemana lah boleh tak tersedo aku pon tatau.. biasanya jam blom bunyi lagi aku dah tersedar..
hurmm penat sangat kot malam tadi :P

akhirnya kami suami isteri tak bangun sahur... rasakan..


pagi tadi jam 10 pegi KLANG buat siasatan pasal kehilangan barang kerajaan kat opis aku neh.. dan pegi balai polis klang... dengan jam nye kat Klang tu.. hadoyaiiii bikin aku grrrrrrrrrr nasib baik naik dengan driver kalo aku drive habes laaa..

opsss tak baik marah2 bulan puase nih! SABAR jibam SABARRR

sampai opis jam 1 petang.. terus pegi Seksyen 16 nak tengok tuttttt (tak ready lagi nak stori) eh kalo dah tulis kat belog nie memang kene stori laa! nanti k

sebab hari nie saya PENAT... (alasan :P)

tak sabar nak balik umah nie nak rehat2... nak masak TOMYAM CAMPUR lah arinie.. hoho sedapnya..

uols plak nak masak ape? ke nak singgah PARAM or BAZAR?

4 comments:

atty's said...

kty pun ari ni rasa penat sangat..huhuhuhuh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wat ape ekk penat sgtt tu...weckkk!! arini buka nasi beriani mamak..ayam madu...bli sajekk..ihihi

amal said...

hu..hu....ape yg kecewa tuh..share jomm....

JIVEBUMZ said...

atty's,
huh penat kan kak semalam..

:: p R i n c E s S _ N ::
tak bangun sahurrr uwaaaaaaa
wow sedapnye!

amal ,
ok ok nanti ai stori

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site