Monday, August 30, 2010

Lalala :) senyum

Assalammualaikum wbt sume,

hihi korang nie buat aku tersenyum sorang2 jer kan... mekasih uols! mekasih sume!! (sambil baca komen korang kat sini)

ai luv uols lah!!


Dalam N3 yang lepas kan aku ada tulis yang aku nie SEDIH la sangat kan.. korang readers bagi respon... hihi tak sangka korang alert kan.. macam nie la kawan2.. biar pun kita hanya berkawan di alam maya tapi korang still mengomen.. korang macam dapat rasa jer kan yang aku memang sedih banget! THANXS korang!

akceli tu kisah ari khamis lepas.. patutnya aku tak payah nak sedih2 bagai.. tah napa ada sesuatu kejadian yang menyebabkan hati aku terguris.. alah aku memang selalu macam tu.. selalu sentap.. kecik hati sume.. kalo aku kecik ati memang aku akan diamkan diri.. senyap tu bermakna aku kecik hati tak pun aku tengah marah.. itu satu cara nak kontrol diri aku time berlaku hal2 berkaitan hati... eceh

niat nak cerita kat sini tapi malu la uols.. sedangkan lidah lagikan tergigit.. sila sambung ayat tu haha korang paham2 la yer.. laki bini kalo merajuk macam2 hal.. hal2 kecik pun kadang2 bleh jadik besar.. so far masih undercontrol..

aku jer yang SENTAP terlebey222 en bob steady jek huhuhu mencikk

now aku dapat SENYUM semula.. heppi.. syukur ya Allah kau kurniakan limpah rahmatmu pada kami berdua...

terima kasih ya Allah..

amin...

mestilah heppiheppiheppiheppiheppi...... lalalala
:)

7 comments:

mekchu said...

adakah sudah +ve??? adakah???

hajarus said...

alhamdulillah akak dah hepy semuler... xmo sedih lelame k...

Hayati said...

hahaha...semestinya +ve...hehe.i tlg jawab japp..

honeysour's blog said...

amboiii.gaduh2 manje gitu kan..

kak ila...
jemput buka puasa ala2 potluck esok kat umah nana..kite2 je.. ain anas, abg gee kak shima, ijai anip...

Iyiana said...

halla halla.. gaduh manja rupanya.. tu pengerat kasih sayang.. lenkali gaduh manja jangan muncong satu dunia tau.. :D

amal said...

mmmm..begitule...idup ber2...nnt kalo da ber3..hati kene kental...kene keras tp...LEMBUT...ha tu yg ptg..kene buangla rasa sensitip yg trlebey2 tu jibam...

JIVEBUMZ said...

mekchu,
apa yg +ve? lalalalala

hajarus,
mana leh sedey lama2 tak rock ar hihihi

hayati,
hehehehe

honeysour,
sori la nana tak dapat nak join korang..lenkali k


iyiana,
haha dah mulut nie moncong payah nak kaver2 lagi dah ehehehe


kak amal,
insyaallah kak saya try cuba :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site