Tuesday, August 3, 2010

Ke KLIA bertemu mereka

MEREKA yang aku maksudkan adalah...

ABANG PIE - abang ku yang sulung
KAK ZIE - kak ipar ku
ABG FAIZ - anak buah ku yang sulung
DIK JAH - anak buah ku yang no 4
DIK ANEM - anak buah ku yang no 5 (bongsu)

Pertemuan bersama mereka bertempat di KLIA sabtu lepas.. kan aku de war2 kan mau pegi KLIA haa nie lah dia entry nye baru nak kuar

sori yer kak ju, adik YAT dan sume2 lah adik beradik ku yang tak jemu2 dok refresh belog nih sejak dari hari ahad lagi..kuang 3x

aku tak apdet laa.. nak apdet tapi gambar tu banyak sangat.. nak kene edit satu2 tu yang malas sket tu.. ok lah hari nie demi korang sume spesel tu my family aku gagahkan jua :)

time nie dah sampai KLIA.. pertama kali aku drive sendiri ke sana ok! hanya bertemankan kak ju dan anak2 buah.. en bob pulak kene keje overtime coz ada promosi keje kawen kat opis dia... so tak dapek la nak join together gether huhu

n first time gak terai pakai tudung syria tu! hikhik ok tak uols? comei tak? haha nampak dahi jendul cket la kan..hurm

weols sampai KLIA jam 3.50 petang camtu la.. flight abg pie pon sampai time tu jugak.. tapi dorang kan transit kat KLIA sampai ler flight seterusnya ke KEDAH jam 7.55 malam.. so boleh la kami lepak2 ngan dorang sejam dua..

sambil menunggu dorang sampai kami pose dulu ler.. macam biasa.. tak kan tak paham lagi kot :P heheh blogger tegar la konon2nye

aku dan sofea.. sekarang dah berusia 5 bulan tau! jap jer dah beso minah nie..gerammm tang pipi dia!

see sofea ngan aku sape lagi tembam? hahaha

fatin - anak kak ju

farith - anak kak ju

sofea

lama jugak kitorang tunggu dorang nie sampai.. sempat lah pose kat depan ketibaan dalam negeri tu..

orang pon tak ramai sangat kat KLIA tu.. suasana pon COOL jer.. tak macam LCCT sesak cket..

hambek ko gambar lagi..

budak2 nie pon suke gak bergambar.. layankan aje la..

tunggu punya tunggu jam 5.30 petang baru nampak kelibat dorang daripada jauh... weeee dah lama tak jumpa! RINDUUUUU

macam besa la salam n peluk cium dulu :)

abg faiz

kak zie n family bersama kak ju n anak2

we are FAMILY! tetiba jer hihi

aku paksa dorang pose kat sini..

makan2 time! abg pie belanja makan dekat khepC loh!

adik Anem... sian dia moody cket.. takmo salam ngan kitorang.. tangan kanannye bengkak tak tau kenapa..

kak zie.. rindu masakan kak zie! yeahhh

phewwwiitt tengok tu abg aku sakan no.. sempat berFB kat KLIA.. orang baru beli laptop baru katakan... jeles nih!

abg pie n sofea.. first time jumpa sofea.. tu yang gerammm tu!

ok tu saja.. kepada adik beradik sume sile baca entry nie dan komen kat fesbukk haha

gambar kat fesbukk nanti aku apdet yo!
trust me :)

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sofea sgtt comel laa kak..

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
hihi dia tembam + tomeiii
bikin akak gerammm sangat ngn dia!

atty's said...

montoknya sofea..ngn rambut skit curly..mcm anak patung.

JIVEBUMZ said...

atty's,
hihi rambut die lebattt kak itam berkilat!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site