Wednesday, August 25, 2010

Puasa hari ke 14 @ Hilton, PJ

Semalam kan aku dah keco2 nak buke pose kat luar kan... haaa nie dia serba sedikit stori kat sana.. sori la uols arinie aku bizi sket.. buat2 bizi..biasanya tak bizi sangat pon :P

Petang semalam en bob balik keje dia tak naik atas umah tunggu kat bawah umah jer terus sms aku suh turun bawah.. aku dah siap2 tukar baju.. kan aku balik keje pukul 4 ptg sempat la nak mandi bagai n make up cket2

En bob tunggu kat parking kete dan kami terus berdesup peginye... laju ok en bob drive! maklum le tak sabo2 nak berbuka kat hotel :P

sampai kat sana banyak giler kete kat parking.. fuhhh msti ramai gilerrr umat manusia nak buka kat sini kan..

oh lupa majlis berbuka nie ditaja oleh HP.. kompeni yang provide segala macam peralatan ict kat opis en bob.. dan HP juga menjemput tetamu2 nya yang lain daripada pelbagai agensi kerajaan dan juga swasta.. dalam ramai2 orang tu aku terjumpa ngan member lama masa blaja kat PSP dulu.. best!

weols sampai awal jam 6 lebih macam tu la.. tapi geng opis en bob lagi awal ko.. kui 6 kot dorang nie sampai..amboi kemain semangat lagi korang yer :) mentang2 nak makan besar

HP bagi gift macam kat atas tu.. cuba teka apa dia? haha tak pelah aku bagi tau.. dorang bagi kurma 4 ketui kat dalam kotak tu.. cute jer taruk kurma kat dalam tu pastu ikat ngan reben..

mula2 aku macam malu2 sket la ngan dorang2 nie.. almaklum laa weols tak pernah jumpa kan... jumpa pon masa aku sanding kat kajang aritu tak kan baru jumpa sekali dah mesra2 kan.. harus la jumpa 2,3,4 kali hihi

time nie masing2 tengah tunggu azan maghrib.. amek makanan biase2 je dulu sebab kalo nak amek nasik ngan lauk2 tu sume punya la panjangggg barisan..

apa lagi posing la dulu.. dah lama rasanya tak amek gambar berdua kan :P

haa muka aku cam terkejut jer.. napa tah

pas bebuka tu pegi solat dulu.. bagus la orang2 HP nie dorang dah siap2 suh hotel sediakan tempat solat untuk para jemputan.. tempat solat tu macam bilik jer uols.. tapi ok la boleh solat dulu pastu baru sambung makan..

nasik aku... menu dia biasa2 ja.. time nie lauk sume banyak yang dah abes.. yela time kitorang pegi solat orang lain dah belasah dulu.. maybe dorang order cukup2 jer kot..hukhuk

so makan je la benda2 lain selain daripada lauk pauk (baru plan nak belasah udang besor2 tapi tak de! cis)



tu saje la... esok pulak ade jemputan berbuka kat Taman Botani, Putrajaya.. yihaaa makan free sesado! :P

6 comments:

mekchu said...

setahun sekali kan.. apa salahnye.. nak dekat hujung2 puasa nnti lagi byk invitation

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..sane cni jmputan berbuka...

atty's said...

besh nya ila..ada je jemputan berbuka..

JIVEBUMZ said...

mekchu ,
rezeki suami kite la mekchu kite tumpang semangkuk jer hahaha

:: p R i n c E s S _ N ::
alhamdulillah :)

atty's ,
haah kak kalo arapkan kite nan ado laaa :)

zura@iwan said...

alhamdulillah rezki dpt jemputan mkn best cm ni kan...disponspor lg...

Iyiana said...

betul kata mekchu, nak habes ramadhan makin banyak jemputan berbuka. bila la geng-dit6b nak berbuka pose bersama ya.. rindu banget sama kamu semua.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site