Wednesday, August 4, 2010

Menu malam nie :) apa kata MEREKA?

Semenjak mendapat gelaran ISTERI nie tiap2 hari nak balik kene dah kena pk nak masak apa? nak masak apa? haaa hambek ko! sebelum nie tarak hal makan jer apa yang ada.. sekarang? semuanya sudah BERTUKAR!

dah kene pk apa resepi paling best masak hari2.. hoho ai like! ( yeke nie? haha)

secara tak langsung memahirkan aku dalam bidang memasak.. tak gitu kawan2? ape susah google jer! zaman moden sekarang nie keputusan di hujung jari anda.. so meh tengok ape menu kami berdua malam karang yer :P

mintak pendapat rakan2 fesbuk nak lihatlah jawapannya...


hikhik macam2 ado!

at last aku pilih idea Nurul Hannan MA iaitu sotong goreng kunyit dan cendawan goreng tepung.. haa jadi ke idak tunggu ler stori besok ek :P

k balik dulu yer...
papai :)

4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Papai Jibam... Nanti simpan sikit utk saya yer... Hehehehe... Gurau jer... :)

JIVEBUMZ said...

ChiLaBaey's Spot,
hikhik kalo ada lebih laa..
konpem tak da pak ngah oi! hihih

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh nyerr dpt masak tuk hubby sll..N ni jarang2 jekk..

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
dulu mase bercinta N selalu masak untuk ZA kan..tak pela nanti dapat bersama jua! :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site