Tuesday, December 30, 2008

singgah makan dulu

Lepas dah penat bawak dorang nie posing2 kt taman KLCC tu saya bawak dorang masuk balik dalam KLCC nie.. perut dah berkeroncong mintak diisi.. so meh ikut weols makan dulu ya.. kang sambung jalan balik ek.. :D

ok dorang nie sume ngah pening2 pk nak makan apa.. at last saya ajak dorang makan ala-ala western.. hehe saya mmg suka nk makan sizzling mee tu kan.. dorang nie pulak x manyak songgeh ikut aje nafsu makan saya tu kan so kat cni la tempat weols sume order makanan yang ala-ala sama gitu..hihi

hah tengok tu.. begitu menyelerakan x?

dah siap beli sorang satu.. sume makanan nie ditaja oleh kak yonz.. saya blanje air jer.. hehe kejam x? anak sedara blanje mak sedara nye..

ok saya suh dorang order air yg paling best dah mahal!! boleh gitu? tp dorang nie suma baik2 belaka dorang order air yg murah2 aje.. hehe selamat acik..

time for eating..

kalo bab bergambo serah kat korang yer..

dan saya pun nk beraksi jugakk.. mana leh tahan.. :P

close up makanan ku..lalala

dik ja = tengah blaja cemana nak makan guna chopstick

faezah = pakai garfu lagi sonang tau!

kak cik = amek gambo dulu la sebelum makan..

me = dah xsabo2 dah nk makan nie!! :P

Lepas settle makan2 sume saya bawak dorang g jalan kt masjid jamek lak.. haa kira patah balik lani.. lepas tu pegi SOGO.. tp depa nie susah jugak nk membeli barang.. iks iks.. ingatkan depa nk soping tp window soping pulak..


tengah ushar2 baju yg berkenan.. tp x beli pon..haha

masa kt cni baru la ada yg dorang berkenan nak beli.. jenuh saya paksa dorang beli tau! pastu saya pon kene beli sekali.. kalo x sampai ke sudah dorang x beli pape.. hihii

posing ala-ala pelancong dari siam pun ada.. :P

ok masa nie dah nak balik.. dah penat woo jalan sana jalan sini..

nasib baik ada tempat duduk untuk weols tau.. dalam LRT nk balik Ampang dah time nie.. ok tamatla kisah ngan budak2 nie.. tahun depan korang datang KL lagi yer nanti mak long bawak g Sunway Lagoon plak.. ehehe

4 comments:

Erieq said...

sedapnye makan..,mesti penat kan banyak betul tempat berjalan.,agak2nye tahun depan kalau saye nak ikot boleh tak kakakakaka

JIVEBUMZ said...

hai erieq: jom ikut kalo larat la nk layan karenah weols tu..lalala

kojah said...

adehhh codapnya...terliur sudah...

JIVEBUMZ said...

hai kojah : meh sile-sile..:d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site