Wednesday, December 31, 2008

Selamat tinggal 2008

Tajuk di atas mmg agak sedey..

Walau bagaimanapun tahun 2008 akan berakhir dalam masa beberapa jam lagi.. so apa dah jadi dengan azam uols tahun ini? Adakah sudah tercapai?

Alhamdulillah setakat ini apa yang saya azamkan dalam "list 2008" ada yang dah tercapai dan ada jugak yg belum..

Mudah2an tahun 2009 nanti akan merealisasikan impian dan azam kita suma ye.. ok suma meh kita sama2 wat azam baru.. :D

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009!

8 comments:

Hayati said...

azam tahun 2009...nak pakai kete juge...hehehe

Acai said...

Slm awk,
Selamat tahun baru 2008 juga ye..:) kim salam nurul ye..cakap kat dia keje rajin2,hahaha *dia memang rajinpun..

Jom shoot bungapi kat putrajaya malam ni,hehee..

atie said...

azam n berazam ek.. hepi new year

kojah said...

xda azam la sis...camno?hihihihi

Erieq said...

saye pun xde azam lah.,tak tahu nak buat azam ape.,nasib baik saya masih lagi ade impian hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

hepi new year jugak dari akak....thanks sudi singgah blog akak....

JIVEBUMZ said...

ai hayati: bagus2 beli kete!! go go caiyok2..:D

ai Acai: Salam, dah kim salam awk kt nurul.. haah dia mmg seorang yg sangat rajin bekoje!! susah nk dapat pekeja cam dia tau.. :d

malam thn baru dirumah sajork :P

ai atie: ye kak tetapkan azam! he

ai kojah: xde azam xpela ko cari pak we nama AZAM..hehe

ai Erieq: nie lagi sorg xde azam.. ala impian tu lebih kuang same makna ngn azam jugak la tu..huh

JIVEBUMZ said...

ai refflesia merah: sesame akak kite mmg suka jengah blog owang len..hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site