Wednesday, December 24, 2008

Mr blek blanje

Murah rezeki weols arinie Mr Blek blanje tau.. alhamdulillah syukur dapat mkn free.. sebenarnya dari ari isnin lagi nk makan kt luar tp asyik xjadi ajo.. at last tengah ari tadi jadi jugak.. neway credit to my echam kerna sudi mengambil gambo weol yg cantek2 nie dengan menggunakan teknologi power lagi canggih camera dslr.. baru beli tu..

meh check it out gambo weols yg perasan lawa nie.. :p

asal ada org nk blanje mula la nk pening2 pk nk menu apa ya.. iks iks

makan ramai2 bayar sorang2.. adatla kan dah kata orang blanja

tugas mengorder diserahkan pada yg pakar

muka siyes!! xperasaan ar si echam amek gambo guwe

tp saya suka gambo nie nampak spontan muka siyes.. haha

dan acara makan2 telah bermula.. lepas baca doa oleh ustaz soleh sume dah macam org kelaparan.. terkam makanan x henggat

memang sedap + best la makanan kt cni.. dah 2 ke 3 ka rasanya makan kt cni.. nama restoren nie AMIN THAI kt sek 7.. ala dekat area kedai Linda Onn tu la.. meh la uols try mkn kt cni.. promote cket..:P

kalo dah mkn mmg xsedar ada org ngh amek gambo kan? sian echam gambo nye xda lak

jemput makan sume..

ok jutaan tima kasih kepada Mr Blek kerna sudi blnje weols.. mudah2an ALLAH murahkan rezeki anda di masa akan datang..

Aminnnnn..

4 comments:

atie said...

Salam kenal

JIVEBUMZ said...

ai atie: salam kenalan jugakk

c-tie said...

amboi2 sedapnye korang makan...
nak jugak........

c-tie said...

kak ila...kat sini kureng sikt la...x internet la...so x leh nk tgk slalu blog akk...sori ye....

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site