Friday, December 26, 2008

Gambar pengantin lagi

Kepada sesapa yg dah rasa buhsan nk tgk gambo pengantin nie.. sila abaikan dan sila la tengok gambo saya ajo!! :P

Erm saya mmg nk tempek gambo2 nie sebab family saya rajin jenguk blog nie tp depa xdak blog sendiri.. so meh la layankan ajo.. gambar jer ye no caption k..

zassssttt...










ok settle.. nanti saya buh gambo kenduri belah pengantin laki lak ye.. jom ikut saya ke Perak pulak la nanti..

4 comments:

Grow2g3th3r said...

salam kenal..

bila tengok gambar orang kawen ni... teringat plak zaman kawen dulu... heheheheh...

Shemmi said...

Tuan-tuan Dan Puan-puan, adik kakak sekalian,

2,3 menjak ini Jivebumz tak habis2 mengepost gambar2 org berkahwin..ini bermakna...tuan puan nak tahu maknanya apa?

Maknanya Jivebumz berharap, berkat gambar pengantin nye ini akan melekat pada beliau.. Atau ini juga bermakna, Jivebumz sedang memberi hint2 secara bersopan yang beliau akan berkahwin tak lama lagi. Sekian.

hihi..

atie said...

Aikk!! cameragirl pun kena capture ke he he. Cantik pengantin tu kan...Rasa cam teringin lak nak kawin lagi.keh..keh...Upppps...

JIVEBUMZ said...

ello grow2g3th3r: hai salam pekenalan, oo terigat zaman kawen yer? hehe teringat xpe jgn kawen lagi 1 udah la ye.. hihih

ello shemmi: haha akak manyak2 la doakan kite mudah2an new year akan lebih bersinar.. dan adala org yg bekenan kt saya 2 pinang saya copek2..keh keh keh

ello atie: well caeragirl mmg suke interprem la kak! haha aik akak jgn memain kang majuk la cik abg tu akak nk kawen lagi..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site