Sunday, December 28, 2008

kenduri belah lelaki di Perak

Ok ini adalah penghujung jalan kepada story saya kepada uols.. kalo ari2 wat cite kawen nie org suspek lain pulak kan..

bak kata kak ina tachi: Shemmi said...

Tuan-tuan Dan Puan-puan, adik kakak sekalian,

2,3 menjak ini Jivebumz tak habis2 mengepost gambar2 org berkahwin..ini bermakna...tuan puan nak tahu maknanya apa?

Maknanya Jivebumz berharap, berkat gambar pengantin nye ini akan melekat pada beliau.. Atau ini juga bermakna, Jivebumz sedang memberi hint2 secara bersopan yang beliau akan berkahwin tak lama lagi. Sekian.

hihi..


Ohh ini adalah gosip ok.. mudah2an jadik kenyataan yer tak.. tp wat masa skg macam nie la kan.. single but not available..hehe sendiri paham k..

ok sambung2.. kenduri belah pengantin pompuan di Ampang telah berlangsung pada 14/12/2008 maka belah lelaki pulak pada 20/12/2008. Sebelah lelaki bertempat di Perak jadi saya kena balik kg la sebabnya dekat ngn umah saya..


pengantin bergambar dulu di depan umah abg cik sebelum berarak ke rumah pengantin lelaki..

umah sebelah taman aje fasa lain2.. so weol adik beradik eskot jalan kaki aje.. pengantin naik keta la kang berpeluh pulak.. padahal xjauh mana pun.. dekat aje tau..hihi

nie adalah sebahagian daripada anggota keluarga saya yg turut hadir..

naik keta xsampai 5 minit pengantin dah sampai.. belum puas duduk la kan dalam keta tu.. dekat ajo..

nampak tak minah cameregurl tu?? em masa nie mata saya dah beransur pulih..

pengantin di arak tanpa paluan kompang biasala kenduri sebelah laki memang ala-ala sempoi aje

pengantin gerak awal.. cuaca pon agak baik terang benderang..

sampai aje umah pengantin lelaki dorang trus di bawa ke meja makan.. untuk acara makan beradap..

mesti la best kalo dok makan sekali ngn pengantin kan? lauk pauknya amat menyelerakan.. :d

dan seperti yg saya idam2 kan.. dapat dok makan semeja ngn pengantin.. yahoo..

pengantin dah lapo agaknya masa nie..

tengok la lauk pauk nya tu.. memang la sangat best tau uols!!

posing istimewa daripada pengantin

pengantin makan dengan berselera sekali tau uols!! so weols yg dok semeja ngn pengantin turut tidak melepaskan peluang makan kenyang2.. hihi

2 comments:

Erieq said...

Dapat makan semeja dengan pengantin memang best+++..,tapi yang tak best nyer kena makan bersopan sikit sebab ramai yang amik gambar mase pengantin sedang makan.,hehehe

JIVEBUMZ said...

ello erieq: well tula nk kena cover2 la pulak makan tu.. padahal nafsu makan dah xtertahan2 g dah..hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site