Thursday, January 22, 2009

Teringat zaman di BTN

Entry ala-ala mengimbas kenangan silam la nie.. P
Sedang saya mengodek2 gambo dolu-dolu kt dalam pc nie terjumpa ngn gambo masa g BTN tahun lepas kt Kem BTN Meru, Klang. Secara otomatiknya teringat kt kengkawan yg sama-sama berkursus masa tu.. sungguh indah rasanya. Mengingatkan kembali zaman kena berkawad nak ke dewan makan.. kena masuk hutan.. masuk kelas politik..hihi sumanya bestla.

Paling tak dapat di lupa time tak de air nak mandi. Haru biru jugak la kami masa tu.. nasib baik la sekejap aja tak ada airnya.. dapat jugak la mandi sebelum pegi kelas.. kalo tak de jugak.. harusla tak mandi..:D

Apa yang menariknya ialah aktiviti lasak semasa di sana.. fuh mmg saya soka! abseling, flying fox n masuk hutan.. ala masuk hutan pon bukannya tebal sangat pon, hutan yg dah cantik elok di tebas setiap ari tu.. xde la semak pon.. hihi yang penting xde pacat.. takut n geli jugak kalo ade binatang tu..

Minggu nie saya xda gambo baru nak tayang kt uols.. so meh nengok gambo dulu2 eh

Saya bersama kengkawan satu group baru balik daripada ekpedisi kembara ke hutan puncak alam.. ala dekat2 ngn tempat Altantuya diletupkan tu.. haiihh seb baik weols xlalu tempat tu.. seram jugak la saya..

Nie masa last day kt kem meru.. wajib la amek gambo kenangan ngn kengkawan dulu kan

masa kt dalam hutan.. berenti sekejap.. take 5

gambo ngn budak sebilik masa kt cna.. missed uols..

bersama majidah.. sangat skema kan saya pakai name tag beso gitu? harusla kan takut gagal btn karang naya kena g lagi.. :D

best woo gambo ramai2 cam nie..

gambo edit.. sama je ngn gambo first tu..

Hari terakhir g btn.. time nie dah suka sangat.. sebab dorang akan kasi handphone kita balik.. yea yea.. gilo woo xdapat guna handphone 5 ari.. iks iks iks

bersama fasilitator yg pada mulanya amat garang dengan weols.. tp ari terakhir tu bleh pulak gurau senda ngn weols.. dorang sengaja je xnak rapat2 ngn weols.. mmg ikut prosedur betul dorang nih.

saya bersama yana dan lyn.. rakan karib sepanjang kursus tu.. sama2 study mlm.. (study ker kite?? hehe)

terasa macam pengawas sekolah pulak masa nie..

Ok dah abes cite.. pada En Bob laling ku cayang.. selamat ber BTN (22-26 januari 09) selamat berkawad dn selamat mendengo ceramah yg amat2 la membuhsankan..lalala

6 comments:

Erieq said...

kalau teringan kenangan2 lama.,ok la tu.,ingat yg best jer tau.,yg tak best tu kita lupakan ajo.,huhuhu
i rindu nak masok hujan .,

honeysour's blog said...

uuuuwwaaaaaa.....

ngantok g btn..

hari last2 je yang bestnye...
hiks:p

CuTeMiUt78 said...

uish.. teringat zaman dolu2..

apisz said...

huhu..BTN ye? cube nyanyi sikit lagu anak kecil main api... ingat ke tak????

muahahhaha...


(^_^)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N xpnh lg g btn ni tao....

yunk..N da link awk...

apisz said...

ish2...N, u should go la...pegi2... jgn tak gi...hehehhe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site