Thursday, January 8, 2009

Joging laa konon..hihi

Owh korang internet kat umah guwe problem ar!! argh tension2... dah 3 ari xboleh nk guna stimix .. rasa cam nak baling aje.. huhuhu gerammmmm dan 3 ari 3 malam jugak la saya calling TM tu kan tp xda sapa yg angkat phone.. huh panas je.. pagi2 tadi saya call dpd opis nie ada pulak org angkat.. mmg nampak sangat dorang malas nk layan call malam2 kan.. bengang aje pengguna cam kita nie yg perlukan sangat bantuan dorang tu kan.. iks iks rasa macam nk TERMINATED ajela tenet tu karang... gerammmmm xpe xpe saya bagi peluang cket ari lagi.. kalo ngak ok

Ok cite lain pulak..

Petang semalam lepas waktu keja saya dan geng pompuan kat opis sudah merancang mau pegi joging kat Tasik Shah Alam. Lepas aja pukul 5 petang trus bergegas ke sana. Bersemangat sungguh! On the way nak ke tasik tiba2 hujan turun renyai2.. huh macam xdapek joging aje nie.. kt shah alam bila petang aje mesti ujan sekarang itu yang susah nak wat planning cam gini nie.. iks iks.. apa boleh buat kita hanya merancang kan..

oleh kerana ujan yg renyai2 weols lepak dulu kt cni.. kang demam susah pulak

betul ujan.. kalo korang xcye tengok nie kwn saya Za siap angkat2 kain gi..kekeke

owh sekadar tayangan semata-mata.. 3 cars for 4 women.. hiks

dah xboleh nak joging so meh posing meh.. layan..

masa nie ujan dah berenti so weols dengan saki baki semangat yg tinggal tu rajin2 kan diri berjalan pelan2 kt tasik nie..

ala-ala nk tengok kawasan jela dulu nie.. kang minggu depan baru bleh joging betui2..

cantek x?? best kan joging kat cni..

hah tengok tu.. budak berdua tu xnak tukar baju.. dorang kata ujan kan so nk jalan2 sajork..

posing jela seadanya..kehkehkeh

da macam ceti nk kutip utang pun ada yg pegang payung tu..

owh weols mmg suka posing..

hah tu tengok la kat cni pi ok jugak..

mcm nie pon bleh la..

masa nie dah abes round separuh tasik shah alam.. penat jugak woo walaupun jalan kaki aje kan.. ok minggu depan mmg betui2 nk joging la..

balik aje singgah pasar malam kt area umah saya.. mau beli nasik lomak ayam goreng nie sedap wooo... xtahan.. hah amacam?? kalo minggu depan g joging balik beli nasik lemak jugak.. haha xmenjadi la projek nk kuruskan badan gamaknye.. lalalala

8 comments:

Luth Textile said...

ala kak..
joging mcm xjoging je..
hiihi..

btw,
thankx 4 da wish utk bday Luth..
semoga anda panjang umo jugak!

JIVEBUMZ said...

haha mmg xjoging pon.. ujan la dik mgu depan baru joging betui2 taw..

hehe time kaceh luth..

ab geldofg said...

cantik senyum...hehehehe...:) salam

JIVEBUMZ said...

hehe mekasih..

senyum itu sedekah kan?

adenium said...

adehhhh... lps jog makan nasi lemak... wooo tak tahan...heheh

JIVEBUMZ said...

itu la pasal.. makan nasik lemak bertambah lomak la aiii..hihihi

DrSam said...

salam,

lately streamyx memang biol sket. bil saya haru biru dibuatnya. dah 2- 3 kali depa potong service tak pasal-pasal tuduh tak bayar. terpaksa fax bank statement sebagai bukti. memang teruk lah TM ni. sabor ajale. kalaule ada pilihan lain...

jogging petang-petang kena jaga gak. Aedes bermaharajalela skrg nih. selamat berjogging.

JIVEBUMZ said...

salam Dr Sam,
uih mmg giler ar perkhidmatan stimix skg nie bikin guwe panas saja.. hiii geram geram.. dah 4 ari xleh connect tenet..

haha yola kene ati2 joging sambil bawak ubat nyamuk bleh?? kikiki

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site