Tuesday, January 20, 2009

Tag from B..alang


Wah saya dapat award lagi! Kali nie daripada B.. alang kepada sesapa yg nk mengenali beliau boleh terjah blog beliau yer.. klik kt cni

Rasa tersangat gumbira bila ada yang prihatin dan sudi memberi award ini kepada saya.. thanxs ya B..alang.. :d

Tapi kan ada la pulak syarat2 nye..uhuhu dah bagi award ade plak syarat2 nye.. So layankan aje lor

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

Jawapan soklan bocor ... (bocor ke B..alang?:P)

1. Dah copy dah ..pastu dah ciap tempek kat belah kanan blog page nie tau..uhuk
2. Yang kasi ni B..alang ...kenal dalam dunia maya suami kepada kak lang big mouth dan mempunyai 3 org anak2 yg comel dan pintar..hee
3. 10 fakta / hobi ..
a. Membaca : dulu masa sekolah2 mmg minat pinjam buku kt library pastu lumba baca sapa cepat abes dan paling banyak pinjam buku cerita.
b. Sukan : oh yang ini minat la sangat.. dulu wakil sampai peringkat daerah main bola jaring
c. Status ... masih bujang dah telah berpunya (hati guwe ler)
d. Adik beradik 3 orang.. seibu sebapa.. saya yang sulung tau!
e. Ayah : Telah kembali ke rahmatullah pada september 2004
f. Kerja : Penjawat awam kt area shah alam
g. Rumah : menyewa bersama 3 orang kawan2 daripada pelbagai negeri.
h. No. rumah sy sekarang no. 2-5-10 .. owh ramai jiran bangla ar kt cni.
i. Tido? saya payah nak tido kalo mata x mengantuk..
j. Dan sekarang hobi saya adalah menatap blog setiap ari..

Amacam ok tak jawapan2 sy ni ...

4. Sape lak sy nak hadiahkan award plus tag ni ek ... meh kita lihat sapa yg kena!

a. Adik Yat
b. Honeysour
c. Yanizan
d. Kak ina tachi
e. Eitak
f. Kak Atie


5. Nak kena terjah blog dorang nie ... ok saya akan tag di blog anda yg terlibat..tunggu

Sila jawab dengan seikhlas hati..cewahhh

9 comments:

honeysour's blog said...

ok ow..den terkena jugak...huhu

ab geldofg said...

:)

eliza said...

hehehehe

CuTeMiUt78 said...

gigih buat tag kan.. heh..heh..heh

atie said...

TQ dik ooooooiiii, tapi akak dah buat la yaaangg, agak2 boleh nego tak? hehehe

UnGu VioLeT said...

tq lagik yer kak..

Erieq said...

huhuhuhu seronak nyer i tak kena tag kakaka hahaha.,rajin nyer jawab tag.,pasni klu kena tag jer.,boleh la i tag u huhuhuhu., :P

Erieq said...

nasib bailk nama i takde huhuhu.,rajin nyer jawab tak.,pas ni boleh la i tag pulak

Riezal said...

nice blog.. salam ziarah :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site