Monday, January 26, 2009

Balik kampung CNY

Saya bersiaran langsung daripada umah abg cik kt Perak.. Kat kg saya tak de internet so tumpang sini kojap.. :P Selama5 hari saya akan berada di kampung.. Rabu nanti baru balik shah alam.. huhu so tak dapat la nak menghapdet blog nie ari2 yer.. pepon tunggu la kepulangan saya nanti baru ade gambo2 yang menarik ok..

Ok saya ada keje lain nak wat nie.. nk g jalan2 tau.. semoga cuti kalian pada chinese new year ini akan terisi dengan benda2 yg berfaedah ye!

Luv uols..tata

7 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat bercuti2 mesia kak...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

atie said...

Ok..kaktie tunggu gambar yang menarik tu yer...rajin ler hapdet k

adenium said...

ala... nnti buat lah auto hapdet .. :-)

DrSam said...

selamat bercuti. siap bersiaran langsung pula tu :)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sama la kita, malas je nak mulakan keja kan.. apa pun selamat kembali bertugas

NurulAin_butterfly said...

CNY?? ape tu?? hehehe...

JIVEBUMZ said...

hai yanie: selamat bercotiii..:d

hai kak atie: bawak bersabo yer kak..lalala

hai adenium: kt kg xsempat nk buat auto hapdet tau! bz manjang.. nie balik cni baru nk wat lor

hai dr sam: hehe sesaje la siaran langsung rindu kt bloggers sume..

hai cutemiut: itu la pasal dah sampai masa coti dah abes kene koje la pulakk

hai nurulAin: mcm ku kenal siapa nie yer? hehe CNY stand for Chinese new year.., tu short form tau! :d

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site