Friday, January 9, 2009

Stimix oh streamyx

Ai geram betui la acik ngn perkhidmatan streamyx kt umah tu!!!! geram aku sangat gerammm geram geram gerammmm... dah 4 ari saya tak dapat bukak tenet kat umah xpuas ati betui laaa.. uwaaaaa mana orang2 TM nie?? nape korang xangkat phone bila aku call ar??? iks gerammm sangat2 nie.. tatau apa mau buat lagiii suma ilmu dah saya curahkan.. bukak sana pasang sini.. cabut sana masuk sini.. tp napa la ai lampu data tu tak berkedip2 lagi langsung x menyala!!.. apa lagi masalah nya.. line x ok kah? modem problem kah? pc aku kah?? apa lagi nk buat nie..

Korang ada ilmu apa2 yang bleh share ngn saya nih giler bosan la saya kalo tenet wat hal cam nie.. esok dah la ari sabtu.. pastu ahad.. apa saya nk buek nie??? huhuh tolon tolon

muka bengang tenet x ok... :P

Dorang nie tatau ke saya nk hapdet blog.. arghhh tension.. cepat2 la ok stimix tuuuu

3 comments:

ab geldofg said...

sabo...nnati hilang snyum yg cntik tu

JIVEBUMZ said...

ello ab geldofg: insyaallah ku kan bersabo.. sabo ajelah :P

Hayati said...

huhu..kesiann

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site