Thursday, January 1, 2009

New year di opisku

Wah wah sangat rajin woo ini olang.. hihi saya bersiaran langsung di opis pada hari cuti am.. fuh mmg la sangat peliknya.. sepanjang setahun lebih saya bekhidmat di sini xpenah pun saya nk datang keja time hari minggu apatah lagi cuti2 semalaysia cam gini.. tetapi disebabkan ada kerja2 yg xsempat saya nak siapkan semalam maka terpaksalah saya datang jugak..


tiada sesiapa yang datang opis pada ari ini yer.. melainkan saya sorang.. saya paksa budak umah saya ikut sekali temankan saya lor.. xberani... kekeke

oh sangat rajin.. ini adalah salah satu perkara yang terkandung dlm my checklist utk 2009.. cecece poyos..

nie dia peneman setia.. saya suh dia wat mcm opis sendiri.. makan apa yg dia suka..lalala

nie la keje nye.. nk kene print menda nie manyak tau!! dah la printer nie very the lembap.. sabar la aiii

muka kene menten.. kene senyum2 walaupon sebenarnya arinie dah terlebih rajin.. hihihi

ok saya nk teruskan "print" lagi sampai kui bape xtau la.. kerana arinie saya sangat rajin..

4 comments:

ubey said...

selamat tahun baru 2009. wish u succeed in your entire life.

Hayati said...

bgs2....kalo cmnie slalu leh dpt APC kot..hehehe

kojah said...

wahhh!leh dpt pekerja cemerlang nie...hihi

JIVEBUMZ said...

ello ubey: selamat thn baru ubey.. thanxs a lot.. u too

ello hayati: insyaallah mudah2an la kot.. (mcm senang nk dapat tu)

ello kojah: muleh la sangat..muahahaha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site