Friday, January 16, 2009

Lepas geram aku jadi sangat lapar

Bila saya dah geram mmg saya jadi bertambah lapar.. tapi saya bukannya seorang yang pendendam k! biarla apa yg orang lain nak buat kt saya.. sabar jela kan buat apa nak gado-gado. Habis di situ ok.

Lepas dah settle bank in cek kt mybank yg berdekatan saya pon trus ajak nurul g merayap kejap kt area kedai2 sek 18 tu. X sangka banyak pulak kedai yg boleh shopping kat ctu ek.. yes yes pasni bleh pegi cna lagi.. dah nampak dah kedai kasut kt situ macam best sajork.. hihi sonok balikkk

Weols decide nak makan nasik ayam kt cni..

promosi raya cine punye..

lepas dah bengang2 boleh pulak dok senyum2 kan.. erm saya cepat sejuk ok.. :P

bersama nurul.. mangsa saya untuk temankan saya..lalala

together.. :d

boleh tahan la makan kat cni.. xramai org xpayah tunggu lama2

walaupun hatiku sakit tapi makan tetap makan tau! hiks

jemput makan sume..

bleh maintain senyum g.. dalam ati tuhan saja yg tau

blurrppp.. kenyang bangat nih.. alhamdulillah

10 comments:

atie said...

kaktie kalau de masalah pun lapoooooooorrr, eh ke... lapor tu jadi masalah hah.....ekeke.Cheer up sis.

Em jb ni namanya apa yeee...

Shemmi said...

WOO..dapat cek..terus makan busat ek?
huhu...jgn mare..

JIVEBUMZ said...

hai atie: erm tula kak saya tetiba jadik lapo..

akak panggil kite ila jer ek..hee

hai shemmi: itu balance gaji bulan nie kak.. sengaja nak abeskan..lalala

ab geldofg said...

kan snyum smula tu :)

Hayati said...

wahh....dasyatt byk gak makan 2..

honeysour's blog said...

tedap nyeee..nyum nyum...

Erieq said...

sedap nyer..,suke shopping yer.,jgn sampai takcukup makan sudah lah hehehe

DrSam said...

senyum masa bengang nampak lagi natural le :)

adenium said...

masa tgh geram nafsu makan meman membuak2 tau....hehehe

JIVEBUMZ said...

hai ab geldofg: mesti senyum sokmo :D

hai hayati: makan sampai muntah..hihih

hai honeysour: sebenonye xdela sedap sangat tp belasah aje perut dah lapo marah punye pasal la katakan.. tambah lapo dari seadanya.hiks

hai erieq: akak mmg suka shopping n suka makan.. lalala

hai dr sam: haha tengah bengang pon bley senyum g tu.. vanga vanga acik..:d

hai adenium: mmg betui!! saya setuju dgn pendapat awak..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site