Wednesday, January 7, 2009

Jom main bowling!!

Wah ada yg berminat nak main bowling bersama jivebumz eh?? Setakat ini honeysour dan preetydyana yg berminat ajak saya main bowling ngan dorang tapi belum comfirm kat mana dan bila nak main.. Apapun biar dapat gaji dulu la eh.. best jugak kalo kita dapat kumpul ramai2 main same2 belasah jela reti xreti belakang kira ye tak?? amacam korang? tp saya xpandai la nak manage kan tempat sume bagai.. apa kata kita mintak bantuan honeysour.. hehe saya rasa dia mesti lebih arif kat mana tempat yg best nak main bowling nie kan.. ok cik nana sila amek perhatian ya! hehe

apa kata mereka?
Blogger honeysour's blog said...

BILA PLAK NAK MAIN BOWLING NGAN NANA NI...JOM LA KAK ILA..BULAN DEPAN...SETTTT OK...

January 6, 2009 3:08 PM

Blogger Dyana said...

nakk ikotttt......;)..hikss....

January 6, 2009 4:35 PM

meh tempek gambar last year main bowling ngn kengkawan opis saya sempena kejohanan bowling jabatan kt sunway pyramid..

oh yang ini kasut pinjam saja.. bukan sendiri punya..

gaya mesti mau lebih.. hikhik

juara la konon.. sesaja tu kasi uols takut sket.. padahal baling bola asyik masuk longkang aje..

kenangan bersama kengkawan..

This year blom ada aktiviti jabatan cam gini lagi.. so tu yg rasa nak ajak korang blogger2 g main nih.. mesti siok kan.. :P ok kepada yg berminat sila respon yer..

7 comments:

Erieq said...

nak gi maen kat mane 2>?

Dyana said...

wahhh...best nih.....yana laaa org ptama nk join!....nak! nak!nt kte bncang reramai ekk..

Shemmi said...

muleh napat hadiah ker?
cenggitu nak itut le...
(tp compem aku paling sikit mata)

JIVEBUMZ said...

ai erieq : ontahla akak follow dorang jer.. jom follow.. :d

ai dyana : ok bincang jgn xbincang tau! pastikan jadi yer..

ai shemmi : adiah sdn bhd la kak oii bkn nye ade sponsored..kuang kuang kuang

honeysour's blog said...

ini untuk aktiviti blogger saje...
klau ade yang nak sponsor adiah lagilah dialu-alukan...

tempat tu nanti nana survey ye kak ila...
tapi dalam kpala otak ni dok terbayang2......
1. summit usj
2. IOI Mall, Puchong
3. Ole- Ole, Seksyen 18, Shah Alam
4. Plaza Alam Sentral, Shah Alam...

ade tambahan venue lagi???
sila2...

kalau kat Sunway pyramid, agak leceh sket sebab takut jalan jammed..maklumla kita nak main ni time gaji kan..hiks :p

senang2 kat alamanda je....hehehe...
sila feedback ya...

JIVEBUMZ said...

ai honeysour: akak xkisah mana2 tp itu ari main kt summit pon ramai jugak tp kalo kita g awai sket bleh dapat tempat kan xpon booking dulu yer x? kalo kt alamanda tu pon ok jugak.. xpenah pegi.. okies ajela kat mana2.. akak ikut aje la..

yg lain2 sile2 fedback..hehe

kyrol.amri said...

tumpang menyibuk bleh ker? huhu... kat alamanda lane ok ker? xpnh men kat ctu ar...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site