Sunday, January 18, 2009

Kerja luar

Minggu lepas saya kerja luar.. maknanya saya turun daerah la.. hihi wat2 paham jela yer malu nk cite saya keja apa.. so jom ikut saya jalan2 sambil wat keja..lalala

saya berdua bersama my opismate Za.. dah lama mengidam nk keja luar kali nie baru berkesempatan (kalo bos baca mesti dia bangga kan dapat staf yg rajin keje luar nie..hihi)

sementara menunggu abg drebar datang kasi can saya berangan dulu.. ini bukan tudung ekin tau! tapi tudung saya yang punya.. :P

Saya dan Za ke opis di daerah Klang.. so ini adalah bos disana iaitu Kak Ana

Lepas dengar penerangan daripada Kak Ana weols trus mulakan kerja masing2.. Ala keje scan pc jer pastu betulkan pc pe yg problem.. installkan apa yg patut cek itu cek ini.. ciap!! :P

memang agak sengal jugak rupanye bekerja di sini.. sunyi sepi beb.. buhsan lak

tgk la tu masing2 kusyuk layan perasaan..kehkehkeh.. wat2 jer tu sebenonye.. hihi

Sampai kui 1 ptg weols kt ctu.. tp keje x jugak siap2.. haha so kena datang lagi nampak gaya nye.. minggu depan la kot rasanye.. huh cepat2 siap abg drebar dah nunggu kat bawah nun..

6 comments:

chUNk said...

sis, lawa ar tudung tu..rase nk pakai gak je..tapi, takut xsesuai..

Erieq said...

siap ade driver yg tak tahan tu.best la gi 2 org,saya kena drive sendirik jer.gi sorang2 plak tu,tapi lagi best.,setel kerja terus balik rumah jer.,

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. biasa la tu kan.. cantik je pakai tudung ekin tu.. cam teringin gak nak pakai.. tapi tak pandai.. blh tlg tunjuk ajarkan

JIVEBUMZ said...

hai chunk: alo pakai jela tudung tu memang lawa.. kalo chunk pakai mesti seswai tau! try ar

hai erieq: haah best la tp xdapat la claim minyak.. g pon klang-shah alam dekat aje.. baik suh driver anto.. jimat.. g berdua la best cket.. tp kalo terpaksa mybe kene g sorang jer

hai cutemiut: owh sonang aje kak..nanti ada masa saya wat entry khas tunjukkan cara pakai tudung tu yer.. insyaallah akak pakai sure meletop! hihih

eliza said...

bestnya makan-makan...

yanizan said...

aloo..musykill nih! boss klang kak ana ka tn hakimnyer...? wikiki

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site