Tuesday, January 13, 2009

ater nk balik ipoh dah le

Hari ahad tu adik yat dah nak balik ipoh.. so pepagi lagi saya dah kena bangun siap2 anto dia kt bus stand sek 17 tu.. uhuhu ingatkan mau belasah tido puas2 tapi tak berkesempatan la.. jadi nak tak nak kena la bangun awal..

bus ke ipoh pukul 10.30 pagi tapi weols gerak awal dalam pukul 9 lebih.. mana tau kot2 jalan jem pulak di pagi ahad tu kan

sebelum bergerak meh posing dulu.. pandangan dari arah saya.. hiks

pandangan dari belah adik yat.. ..poyo je minah 2 org nie.. :P

masa nie adik yat dan jugak member nya tu dah naik bus.. member adik yat tu x tido umah saya so xda la pic dia k.. dia tido umah kengkawan dia kt area lain.

tp sempat saya bergambo dengan member kepada member adik yat nie.. haha korang paham ke maksud nye tu.. hihi kasi pening cket la.. weols tunggu sampai bus gerak pastu lambai2 dorang dan weols pon berpisah di situ.. sempat jugak la saya berkenalan ngn dorang nie. Salah sorang tu kerja kt streamyx so sempat saya bagitau masalah internet kt umah saya tu.. hah siap ngadu2 lagi pastu mintak no tipon kot2 bleh settle luar ke.. hihi settle luar?? maknanya tanya dia la kalo intenet saya tu problem tak settle2 lagi.. mencik betuiii.. uhuhu

Ok lepas dah salam2 suma saya gerak balik.. cadang nk g ziarah abg g kt poliklinik salam.. sian dia saya dah janji nak g ziarah tp batang idung xnampak jugak kan.. iks iks teruk la saya nie.. xbaik tau wat org camtu..

3 comments:

Hayati said...

huhu..cantik la tdg ekin nie, leh la beli gie nti..

atie said...

Patut lah... akak tunggu jive update tau ....

JIVEBUMZ said...

hai hayati: apa lagi meh beli meh.. kerap2 ar turun key ell nti bleh beli tudung ekin..lalala

hai atie: itu la kak sengsara tau tenet kt umah wat hal.. nie dah ok..

alhamdulillah..hee

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site