Tuesday, January 6, 2009

Men bowling ngn kak ina tachi

Hari ahad lepas saya dah janji nak kuar ngn kak ina tachi dan kak ijan lawyer.. cadangnya nk g main bowling tapi saya bangun agak terlewat cket .. sian kak ina msg pepagi saya xdengar.. sampai majuk2 dia tunggu saya tau.. hihi cian kak ina.. pastu dorang berdua keluar jalan2 g jusco bukit tinggi.. dorang tinggalkan saya..uwaaaa

Tapi setelah saya pujuk2 kak ina melalui msg akhirnya dia mau jugak kuar ngn saya kan.. saya nk tunaikan janji bawak dorang berdua naik keta saya walau mcam mana sekalipun.. kan acik dah janji! kena kotakan.. cewahhh hihi

So agak lewat petang baru dapat jumpe ngn dorang nie.. weols gerak g Summit USJ untuk main bowling.. sampai pon dah lewat nasib baik xramai orang kan.. tp kt bowling tu penuh jugak le..

owh dah lama tau xmain bowling nie.. harus posing dulu bagi kak ina takut sket ngn lawan nye ini..hihih weols berdua je yg nak main kak ijan lawyer xnak main.. dia ingat weols nie terror sangat so dia give up awal2!! kehkehkeh perasan teror ar nih

tu dia sila tengok aksi pemain handalan.. handal sangat la konon asyik masuk longkang sajork...

tp jgn xtau banyak jugak yg strike tau!! heheheh vanga vanga

superbowl subang usj.. at summit usj

tgk tu ramai kan yang men bowling kat cni.. tp ok la lane xda problem.. permainan berjalan lancar

hai apa lagi meh la korang kita men bowling kt cni.. bleh eratkan silaturrahim ape.. :P

kak ina tachi sampai terduduk sebab bola bowling dia dah jatuh ke belakang dulu.. hihi akak jgn marah tau saya dah bocorkan rahsia akak kt cni.. senyum tau kak.. lalala

aksi berebut sapa nak main dulu.. kitorang rebut2 manje gitu.. muahahaha

penat jugak woo main dorang aje.. cis xde saingan ar kak!! lenkali kena ajak ramai2 kan kak??

ok dah abes main meh posing meh.. me wit kak ijan lawyer.. akak nie mmg lawyer betui2 tau.. sila berkenalan dengan beliau.. :D woo jgn marah ye.. sila berkenalan jugak dengan kak ina ku cayang...

5 comments:

honeysour's blog said...

BILA PLAK NAK MAIN BOWLING NGAN NANA NI...JOM LA KAK ILA..BULAN DEPAN...SETTTT OK...

Dyana said...

nakk ikotttt......;)..hikss....

Shemmi said...

hampeh kampit beras betul la...bucur rahsia ku...nk kena dak Jibam ni!

Hayati said...

huhu...lawok2 kak shemmi nie...sure x makan nasi g 2..jgn marah kak.

JIVEBUMZ said...

ai honeysour: okeh bulan depan jom jom... kt mane nek main?? lalala

ai dyana: eh jom jom bawak sume org putrajaya ek..

ai shemmi: haha akak ku cayang jangan la marah..ala bucuk2 bucuk manjer...

ai hayati: tula marah betui dia kan..kehkehkeh

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site